Julia Franzéns offentliga bråk med Felix Almsved – nu avslöjar hon sanningen

JULIA FRANZÉN, FELIX ALMSVED

Julia Franzén gav sin sista ros till Jesper i Bachelorette 2021. Efter programmet kom det fram att hon börjat dejta Felix istället, men Felix verkade inte ha samma syn på saken – vilket lett till en offentlig diskussion om vad som egentligen är sant.
Nu berättar Julia sin version.

Julia Franzén, 31, gjorde succé som den första Bachelorette på TV4. I programmet dejtade hon över 20 killar men de två som stod kvar i slutet var Jesper Guldbrandsen, 34, och Felix Almsved, 29.

Om man kände igen Felix från tidigare så beror det på att han var en av killarna i Bachelor 2019. Då fann han kärleken i Johanna Ohlsson, men tyvärr varade inte deras kärlekssaga för evigt. Idag är Johanna ihop med någon annan och har barn.

När Felix gjorde entré i Bachelorette för att dejta Julia var det kemi direkt och Julia har tidigare beskrivit situationen som kärlek vid första ögonkastet. Men när Julia skulle dela ut sin sista ros var det Jesper som fick den. I det sista avsnittet av Bachelorette kunde Julia dock avslöja att det inte höll mellan henne och Jesper och att det istället är Felix som hon dejtar.

Därför tror tittarna att Bonde-Filip och Ellinor är tillsammans idag

Bachelorette-Felix ord om relationen med Julia idag

Enligt Julia ska hon och Felix ha kommit överens om att göra gemensamma intervjuer efter avslöjandet och säga att de dejtar. Men Felix har även gjort egna intervjuer där han sagt att han ser sig själv som singel.

I en live-sänd intervju med Hänt berättade han om relationen till Julia idag.

– Jag blev dissad, säger Felix i live-intervjun och fortsätter sedan:

– Det är lite starkt att säga att vi dejtar. Vi har hörts och det har varit lite av- och på. Jag ser mig själv som singel.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julia Franzéns bild av relationen med Felix Almsved

Uppenbarligen verkar inte Julia och Felix ha samma bild av hur deras relation är och nu väljer Julia att berätta hela sin version.

”Jag och Felix har sedan Rhodos setts på mitt hotellrum, beställt mat, myst och kollat på TV. Vi har setts ute på restaurang. Vi har setts hos honom och myst. Vi har sovit på hotell i Göteborg efter inspelningen av studion. Vi har kallat det för dejter och skämtat om att jag ska skicka "deitbrev".”, skriver Julia på Instagram och fortsätter:

”När det var dags för alla intervjuer förra veckan frågade pressansvarige på TV4 om Felix och jag fortfarande träffas. Det gör vi ju faktiskt, konstaterade vi båda och bestämde att Felix skulle vara med i alla intervjuer. Vi var båda överens om att vi är ju inte tillsammans, men vi SES.”

I den live-sända intervjun med Hänt hade Felix en lite annan bild.

– Vi har ju inte setts direkt under hösten liksom. Vi sågs i veckan och det var ju härligt och så, men vi har ju ingen status. Vi är inte tillsammans. Vi tycker om varandra, men det är väl någonstans där. Vi har ju inte spenderat någon tid tillsammans, så det är svårt att säga någonting, förklarar Felix.

Julias tårar – känner sig blåst av Felix

Julia fortsätter berätta om sin bild av situationen.

”När nyheten är ute och vi gjort våra gemensamma framträdanden och han fått sina 25.000 nya följare och potentiella PT-klienter vänder allt. I hans egna intervjuer ljuger han och säger att vi inte ses eller har setts, vi dejtar absolut inte och alla tror ännu en gång att jag gjort en PR kupp som stackars killen inte är med på.”, skriver Julia och fortsätter:

”Att ses och mysa och pussas är en dejt för mig. Jag får en chock. Han förminskar och avslutar vår relation i media och jag känner mig så fruktansvärt dum, lurad och utnyttjad. Nu fattar jag ju att han bara ville vinna och ha hämnd och revansch. Är väldigt besviken och ledsen. Han har bara spelat på mina känslor. En en gång ratad kille är en livsfarlig kille. Han såg sin chans att få upprättelse för att jag hade förnedrat honom i programmet. Han hade fått sin revansch. The Bachelor hade fått sin Bachelorette, tagit tillbaka sista rosen och vunnit tävlingen.”

Tror att han ville hämnas

Julia förklarar sin teori om att Felix såg allt som en tävling och att han nu såg sin chans att få revansch.

”För honom var det bara en tävling om att vinna sista rosen. Jag har verkligen försökt lära känna honom på ett djupare plan efter programmet. Men han har varit så bitter och besviken på mig för att jag valde Jesper och inget jag gör eller gjort duger. Han har hållit det här vid liv och ville ställa upp i gemensamma intervjuer för att sen fä dumpa mig offentligt som en hämnd och få lite mer följare.”, skriver Julia och fortsätter:

”Hans hämnd ska va att dissa mig. Och sen börjar tjejer höra av sig som säger att de också dejtat Felix i höst och då förstår jag att han börjar fä panik. Jag fattar att det finns tjejer han är rädd för ska få reda på att vi träffats, att det är någon han döljer sanningen för. Han ljuger och förvränger saker i intervjuer och poddar. Inga kärleksfulla ord utan bara massa skit om mig och får alla att tro att jag försöker få till ett PR förhållande.”

Hänt har sökt Felix för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Följarnas ord om Pernillas utseende efter bilden: ”Inte kul”

LÄS OCKSÅ: Hannas beslut med barnen – efter skilsmässan från Martin

FOTO: Duygu Getiren/TT, TV4

SENASTE NYTT!