TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernilla Wahlgren som brunett – bilden på Instagram väcker reaktioner

19 dec, 2021 
Pernilla Wahlgren i blå blommig skjorta.
Pernilla Wahlgren är tv-stjärnan som står i centrum i den populära serien Wahlgrens värld.
Nu funderar Pernilla på att göra en drastisk utseendeförändring – och följarnas starka reaktioner låter sig inte vänta.
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv

Schlagerdrottningen och reality-stjärnan Pernilla Wahlgren, 54, har momentum nu. Nytt hus, ny pojkvän, framgångsrika barn, framgångsrik tv-serie... ja, listan kan göras lång.

Nu får stjärnan mycket uppmärksamhet från sina följare på Instagram, efter att hon postat ett inlägg där hon visar upp en dramatisk hårförändring.

Nya bilden på Pernilla Wahlgren som brunett

Under gårdagen la Pernilla Wahlgren upp en gammal bild på sig själv i mörkt hår, i sitt Instagram-flöde. Under bilden ställer hon en öppen fråga till följarna.

Ska jag bli mörkhårig igen?”.

Pernilla har de senaste åren varit blond, och följarna verkar onekligen gilla denna look. I kommentarsfältet är frågan en riktig vattendelare. Många anser att Pernilla ska behålla sin nuvarande hårfärg, medan andra tycker att en förändring skulle passa tv-profilen väl!

”Så vacker oavsett!”, skriver programledaren Tilde de Paula, 49.

Wooooow!!!!”, skriver artistkollegan Nanne Grönvall, 59.

Annons

Följarnas starka åsikter om Pernilla Wahlgrens hår

Några följare vill också varna stjärnan för att byta hårfärg. De menar att den blonda looken passar henne bättre och att det kan vara rejält krångligt att gå tillbaka till det om hon nu skulle vilja gärna håret i en mörkare nyans.

Alltså, du passar i allt. Men blondiner har roligare! Och du är rolig, så nä skulle nog stanna som blondin”, skriver en följare som menar på att livet blir ljusare som ljushårig.

Nej! Dunst så fin i ditt blonda. Tycker man passar bättre med ljusare toner när man blivit äldre. Risken är att det blir så hårt uttryck annars”, skriver en annan.

Nej, så drygt att bli blond igen...för det kommer du snart vilja bli igen!!! Har nyss gjort resan 50 shades of red....inte kul!!”, hälsar en tredje.

Vi på Hänt hoppas att Pernilla Wahlgren låter de negativa kommentarerna rinna av och att hon tar ett beslut angående hårfärgen som hon själv känner sig bekväm med. Det är det viktigaste!

FOTO: discovery+, Karin Törnblom/TT

Annons