LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens oväntade besked om sonen Theos pappa – efter tio år

13 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
Artisten Pernilla Wahlgren är van vid att klara sig på egen hand. Relationerna till hennes barns två olika pappor, Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm, har varit turbulenta. Men nu ger hon ett nytt besked om relationen till exen.
Annons

Pernilla Wahlgren, 50, har alltid haft många strängar på sin lyra. Just nu firar hon 40 år som artist med musikalen ”Kort, glad och tacksam” på Rival i Stockholm. Men livet och karriären har inte alltid varit en dans på rosor för artisten. Redan som 22-åring gifte hon sig med dansaren Emilio Ingrosso, 52.

Tillsammans fick de tre barn – Oliver, 28, Bianca, 23, och Benjamin, 20, men det stod inte länge på innan skilsmässan dem i mellan var ett faktum. Detta tog hårt på parets gemensamma barn, och i samma veva träffade Pernilla en ny kärlek – Joachim Lennholm, 44. Även de fick barn ihop och sonen Theo, 10, kom till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Drömmen om en familj sprack ytterligare en gång när Joachim och Pernilla även de valde att gå skilda vägar 2008 och sedan dess har Pernilla haft en kylig relation till sina barns olika pappor. Genom åren har den svenska schlagerstjärnan mestadels försökt uppfostra sina barn på egen hand, något som hon idag berättar inte varit alltför lätt.

Annons

– Det måste jag säga har varit det jobbigaste, att ha mer eller mindre allt ansvar själv. Sedan har mina föräldrar och vänner ställt upp mycket men det har ändå varit upp till mig och jag har alltid känt att jag har behövt ordna och se till barnen i första hand, säger hon i en öppenhjärtlig intervju till Svensk Damtidning och fortsätter:

– Theos pappa och jag har delat lika på ansvar och kostnader och idag har vi en bra relation, berättar Pernilla vidare.

Under flera år var det turbulent mellan både Joachim och Pernilla, och Emilio och Pernilla. Men nu ger artisten ett nytt besked – idag ser nämligen relationen till eden helt annorlunda ut.

– Det har inte varit lätt men idag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni, berättar Pernilla.

Emilio som bland annat syntes tillsammans med Pernilla under ”Let’s Dance” för att stötta Bianca Ingrosso, har även synts till i ”Wahlgrens värld”, något som även uppskattats av tv-publiken. Genom åren har nämligen Pernilla lärt sig att förlåta.

Annons

– Att försöka förlåta och inte bli bitter är något jag jobbar med och jag tror det är en bra styrka hos mig. Det är inte så att jag är superförlåtande mot alla, men mina barns pappor vill jag ha en bra relation med. Det är viktigt för barnen så där får man sänka garden och vara storsint, avslutar hon.

På torsdag sänds säsong tre av “Wahlgrens värld” 21.00 på kanal5.

Foto: Ibl

Annons