Därför tror Bonde söker fru-tittarna att Ellinor och Filip är tillsammans

ELLINOR EKE GÖRANSSON, FILIP NILSSON

Bönderna i årets säsong av Bonde söker fru har gjort sina slutval. Men tittarna verkar inte helt övertygade om att bonden Filip gjorde rätt i att välja Lina.
Här är varför många tror att han är ihop med Ellinor idag.
5 saker du inte visste om Linda Lindorff
Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru har i vanlig ordning underhållit många och engagerat massa TV4-tittare. Under säsongens gång har vi fått se alltifrån svartsjukedraman till kärlek vid första ögonkastet.

Under hösten har vi fått följa mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 36, och spannmålsbonden Filip Nilsson, 27. I förra veckans avsnitt fick vi se bönderna göra sina slutval och även de efterföljande dejt-resorna.

Peja valde till slut ingen av tjejerna som var kvar på hans gård, men i efterhand sökte han upp Benita i Stockholm. Daniel valde Klara, Backis valde Evelina och Filip valde Lina. Men att Filip valde just Lina istället för Ellinor är nu något som många tittare verkar grubbla över.

Joacims starka reaktion – efter valen i Bonde söker fru

Bonde-Filips kärlekssaga i Bonde söker fru 2021

I det allra första avsnittet av Bonde söker fru fick tittarna se Filip och en stor hög med kärleksbrev. När Filip fick se alla hundra brev som kommit in till just honom blev han nästintill chockad.

– Jag är tagen kan jag säga. Det är en så underlig känsla att det är så många som fann ett intresse i mig, sa Filip då i programmet.

Av alla de hundra brevskrivarna blev det till slut Lina Larsson, 27, och Ellinor Eke-Göransson, 28, som till slut var de tjejerna som var kvar på Filips gård inför slutvalet.

BONDE SÖKER FRU 2021

Bonde-Filip skulle göra ett livsagörande val.

FOTO: TV4

När Filip skulle göra sitt viktiga slutval märktes det tydligt på honom att han inte riktigt var helt säker på hur han skulle göra.

– Det hade ju varit skönt om det fanns lite mer klarhet i mig, exakt hur jag skulle göra. Med två så underbara tjejer, på alla sätt och vis, så är det ju det som är hela grejen. De har inte bara någon bra egenskap, utan det är ju helt otroligt liksom, sa Filip inför slutvalet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför trodde tittarna att Filip skulle välja Ellinor i slutvalet

Trots Filips osäkerhet bestämde han sig till slut och valde Lina! De åkte sedan iväg på en resa med övernattning i campingens tecken.

Men, nu är det många tittare som inte riktigt förstår vad som händer.

”Jag tyckte Filip rörde vid och tog på Ellinor på ett mer kärleksfullt sätt. Kroppen talar även om man är omedveten om det... Det ser stelt ut med Lina. Trist val, hoppades på Filip och Ellinor från dag 1. Men får önska lycka till ändå till honom och Lina.”, skriver en tittare.

”Jag hoppas att Filip tänker om. Ellinor och Filip för alltid”, skriver en annan.

”Alla valde rätt, utom Filip tycker jag! Tror inte det kommer hålla mellan honom & Lina!”, skriver en person och får medhåll av en tittare med en annan teori:

”Det kanske det blir ändå...”, skriver personen.

Bonde söker fru – Så gick det sen, sänds på onsdag kl 20:00 på TV4.

LÄS OCKSÅ: Gravida Idol-Dao, 20, om svåra kampen: ”Otroligt”

LÄS OCKSÅ: Följarnas ord om Pernillas utseende efter bilden: ”Inte kul”

FOTO:TV4

SENASTE NYTT!