LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Idol-Dao Di Ponziano Molander om kampen under graviditeten

19 dec, 2021 
Johanna Alm
Idol-Dao Di Ponziano Molander
Det var förra veckan som Dao Di Ponziano Molander gick ut med de glada nyheterna att hon och pojkvännen Benjamin Decidet Tichomirov väntar sitt första barn.
Men graviditeten har inte varit en dans på rosor – nu berättar hon om kampen.
– Kunde knappt äta, säger hon.
Annons
Idol-Daut om starka kärleken till familjenBrand logo
Idol-Daut om starka kärleken till familjen

Dao Di Ponziano Molander, 20, ställde upp i Idol 2019 och hamnade på en tredje plats i tävlingen. Hon blev snabbt en stor tittarfavorit och vann många tittares hjärtan, men det blev ändå Tusse Chiza, 19, som kammade hem vinsten.

Förra veckan avslöjade Dao att hon är gravid – nu berättar hon om kampen under graviditeten.

Tusse Chiza om relationen till Dao efter Idol 2019

Innan Dao syntes till i Idol kunde man följa henne i TV4:s succéprogram Talang. Där framförde hon Coldplays hit Fix you och hon lyckades ta sig till semifinal innan hon fick lämna.

Men under tiden hon var med och tävlade i Idol kopplades hon ofta ihop med det årets vinnare Tusse. Faktum är att Tusse till och med hintade om att det fanns en potentiell romans på gång mellan dem.

Det var i en intervju med Expressen som han berättade att de var lite mer än vänner.

– Vi får se. Jag tror inte att Dao är intresserad. Vi är lite mer än vänner, sa han då.

Annons

Relationen blev dock aldrig mer än vänskaplig och tidigare i år berättade Tusse om sina känslor för Dao idag.

– Jag och Dao var bara väldigt bra kompisar och är det fortfarande. Det blev lite väl många frågor om oss bara så man blev nästan irriterad när den första frågan man fick precis efter vinsten var ”är du och Dao mer än vänner?”. Så då hade jag tröttnat lite på att behöva ge samma svar på den frågan, sa Tusse och fortsatte:

– Vi snackar mycket, hon har fullt upp med sin musik och så, det känns som att hon är på ett bra ställe i livet just nu.

Idol-Daos okända gravidkamp – nu bryter hon tystnaden

Dao är idag tillsammans med pojkvännen Benjamin Decidet Tichomirov, 22, och tillsammans väntar de sitt första barn. För Hänt har hon tidigare berättat om glädjen över familjelyckan.

Det känns helt otroligt, är beräknad i slutet av januari”, förklarade hon då.

Och även om lyckan och glädjen över att vänta barn kvarstår så är det inte alltid helt lätt att vara gravid. I en intervju med Expressen Mama avslöjar Dao att hon har haft det rejält tufft.

Annons

– Jag spydde så otroligt mycket i början! Det var två intensiva månader av kräkningar och magbesvär då jag knappt kunde äta eller få i mig vätska. Jag kunde spy upp tre måltider per dag, och jag var otroligt ömtålig för dofter som parfymer och mat, berättar hon och fortsätter:

– Nu mår jag mycket bättre och i stort har graviditeten under dessa 33 veckor varit en fantastisk berg och dalbana.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Dao Di Ponziano Molander/Instagram

Annons