Hanna Hedlunds beslut med barnen – efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Tidigare i år valde Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att gå skilda vägar.
Om de kommer att ses för att fira jul tillsammans vet vi inte – men nu hintar Hanna om en ny tradition som hon skapat själv med barnen.
”Från och med nu”, skriver hon.

Efter 23 år ihop valde Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att bryta upp. Det var i juni som det forna paret berättade om beslutet i ett gemensamt inlägg på Instagram.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de då.

Därför tror tittarna att Bonde-Filip och Ellinor är tillsammans idag

Hanna Hedlund om att leva varannan-vecka-livet

I en intervju med Expressen berättar Hanna mer om uppbrottet.

– Vi separerade ju inte när vi gick ut med det, utan då hade vi levt separerade i ett år, så jag har verkligen vant mig vid varannan-vecka-livet. Om man nu någonsin gör det, sa Hanna då och la till:

– Jag frågade en vän om det alltid kommer kännas fel, för att de inte ska vara med mig, på överlämnings-dagen. Då fick jag höra att det inte spelar någon roll om det gått åtta år, utan det är alltid jobbigt den dagen.

Hanna Hedlunds nya liv som singel

Det finns däremot vissa positiva aspekter efter en skilsmässa, enligt Hanna. Till Expressen sa hon hur hon utvecklats på så många sätt:

– Jag tycker att jag blivit en bättre mamma, en bättre väninna, och har bättre koll på min ekonomi nu. Som ensam kan man inte luta sig mot att någon annan gör saker, utan måste göra allt själv. När man känner att man klarar av det, då växer man som människa, och det blir tydligare vem man själv är.

Hanna och barnens nya tradition

Så denna jul är, så vitt vi vet, Hanna och Martins första jul som ex-par. Hanna verkar redan ha tjuvstartat julfirandet och lägger nu ut på Instagram att hon firat jul med en kompis som även hon är mamma tillsammans med deras barn. Till flera mysiga bilder där hon visar upp deras middag skriver hon:

”Mammabarn-mys deluxe! Tack Helen för dig, alla våra ungar och en Lill-jul som från och med nu är tradition.”

SENASTE NYTT!