Edward af Sillén visar upp pojkvännen Christoffer Zackrisson för första gången

EDWARD AF SILLÉN, CHRISTOFFER ZACKRISSON
Avslöjar

Edward af Sillén har alltid varit väldigt mystisk kring sitt kärleksliv, men nu visar han upp pojkvännen Christoffer på röda mattan!
– Nu går vi ut ihop!, säger Edward till Hänt.
503 Service Unavailable

Edward af Sillen, 39, är högaktuell som en av jurymedlemmarna i Talang. Talang 2022 har snart premiär och precis som förra året sitter Edward i juryn tillsammans med Sarah Dawn Finer, 40, Bianca Ingrosso, 26, och David Batra, 49,

Edward har länge varit ganska hemlighetsfull när det kommer till hans kärleksliv, men det finns en relation som absolut inte har hållits hemlig. Nämligen hans låtsas-äktenskap med Pernilla Wahlgren, 53. Duon gifte sig under en resa i Las Vegas.

– Vi var i Las vegas, vi skulle jobba ihop, och vi hade längtat efter att jobba ihop. Så då sa vi att borde vi inte liksom "seal the deal" och göra det officiellt och då sprang vi mot kapellet. Ungefär så minns jag det. Det var väldigt väldigt roligt, har Edward tidigare förklarat för Hänt.

Edward af Silléns relation till Christian Bauer

Edward och Pernilla är väldigt goda vänner och de är även arbetskamrater. Edward är nämligen producent för Pernilla Wahlgrens show Pernilla Wahlgren har hybris. Under hösten har hela "hybris-gänget" turnerat land och rike runt för att underhålla sina kära fans.

Pernilla har tidigare beskrivit showen som två timmar skrattfest. Men showen har behövts ändrats om lite sedan dess att den skrevs under hösten 2019. Det har ju nämligen skett en förändring i Pernillas liv – pojkvännen Christian Bauer, 55, har kommit in i bilden!

Pernillas kärleksliv är med andra ord inte särskilt hemligt, till skillnad från hur Edward ser på saken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Edward af Sillén bryter tystnaden om pojkvännen

Tidigare när Hänt träffat Edward ute på galej så har han varit minst sagt hemlighetsfull när det kommer till hans kärleksliv. Edward har tidigare gett en kryptisk beskrivning om vem mannen är som fångat hans hjärta.

– Jag är lyckligt osingel!, sa han då till Hänt.

Men nu väljer Edwards pojkvän att träda fram. Det är på premiären av filmen Utvandrarna som Edward kommer med sin pojkvän Christoffer Zackrisson vid sin sida!

– Det här är min man, min kille Christoffer som jag har här borta, förstår du, förklarar han för Hänt.

Du har ju alltid varit väldigt kryptisk kring ditt kärleksliv?

– Ja jo det är jag ju faktiskt, säger han till Hänt.

Du har sagt att du är lyckligt osingel?

– Ja just det, så sa jag! Ja men just nu är jag lyckligt osingel. Men jag är ju väldigt sådär "mitt och andras", säger Edward med betoning på "mitt" innan han fortsätter:

– Men absolut, nu är det ju jul snart så nu går vi ut ihop.

Nu väntar en jul för Edward och Christoffer som går i lugnets tecken, faktum är att de är väldigt mycket för traditioner.

– Vi ska ha en lugn och skön jul hemma och lite familj kommer det vara, det vanliga. Vi är ganska traditionsbundna, vi tycker om sådant, lugnt och skönt.

CHRISTOFFER ZACKRISSON, EDWARD AF SILLÉN

Edward och Christoffer gjorde entré på röda mattan!

Claudio Bresciani/TT

LÄS OCKSÅ: Efter kritikstormen mot lyxsemestern – nu bryter Lotta tystnaden

LÄS OCKSÅ: Tareq utsatt för hatattack – berättar om hotbreven

FOTO: Karin Törnblom/TT, Claudio Bresciani/TT

SENASTE NYTT!