TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Bagges hjärtskärande ord efter beskedet: “Sorgen är obeskrivlig”

19 jan, 2022 
Lovisa Ström
Anders BaggeS
Anders Bagge och Johanna Lind Bagges hund Selma har blivit sjuk.
Nu berättar Anders om den stora sorgen.
”Sorgen är obeskrivlig”, skriver han.
Annons
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"Brand logo
Anders Bagges förtvivlan efter Idol-tittarnas kommentarer: "vill alla väl"

Det var sommaren 2018 som Anders Bagge och Johanna Lind Bagge tog det stora steget att bli äkta makar inför familj och vänner. Men Anders och Johanna hade inget vanligt bröllop. Med sig på den stora dagen hade de nämligen sina fyra hundar, och i en intervju i Malou efter tio har de berättat att det var en självklarhet för dem.

– Vi vill gifta oss med våra hundar som tärnor, sa de då.

Att Anders och Johanna älskar sina hundar över allt annat råder det alltså ingen tvekan om. Det gör därför fruktansvärt ont när någon av hundarna inte mår bra.

Nu berättar Anders om sorgen efter att hunden Selma blivit inlagd på intensiven.

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge om sorgen efter hunden Ebbas död

I höstas gick paret igenom en tung sorg. Detta efter att deras älskade hund Ebba somnat in.

Annons

Ebba hade nämligen drabbats av en tumör och åkt fram och tillbaka till veterinären i flera månader innan hon till slut gav upp. Johanna, som hade varit med henne under hela resan, var med när Ebba tog sina sista andetag, och i ett inlägg på Instagram skrev hon om den obeskrivliga sorgen.

”Sorgen är bottenlös, mitt hjärta har brustit, jag kan inte andas och inte sluta gråta”.Försöker vara stark men jag glömmer och bryter ihop när jag ropar ditt namn och inser att jag har gjort mat för sex flickor istället för fem. Kommer aldrig vänja mig! Jag älskar dig och saknar dig Ebba och du kommer alltid finnas hos mig.”

Även Anders skrev om den svåra saknaden efter familjemedlemmen.

”Usch så hemskt när djur går bort, älskade Ebba ledare i flocken somnade in i veckan pga av sjukdom. Kommer sakna dina tassar som följde mig, vi hade vår relation och jag älskade dig, och du kommer va oerhört saknad...”, skrev han då.

Annons

Anders Bagges sorg efter tunga beskedet

Och nu fasar makarna att de ska behöva gå igenom samma sak igen. I ett inlägg på Instagram berättar Anders nämligen nu att deras älskade hund Semla ligger på intensiven.

”Usch nu är vi under isen, vår älskade Selma ligger på intensiven. Sista hon gjorde var att ramla ihop igen när vi skulle gå (4:e gången idag). Förmodligen är det hjärtsvikt, känns ju som igår som hennes syster Ebba somnade in och den sorgen är obeskrivlig...Lite mycket nu”, skriver han under en bild på hunden.

Och i kommentarsfältet är det många som sluter upp och stöttar honom i den svåra stunden.

”Usch. Finns inget värre! Hoppas allt går bra”, skriver bland annat en person.

”Tänker på er. Styrkekramar”, skriver en annan.

Annons