Phillipe Cohens familjelycka med Bianca Ingrosso på semestern

Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har avnjutit en lång semester tillsammans i Spanien.
Phillipes systerson var även på plats och Phillipe var snabb på att visa upp familjelyckan som fick följarna att få en sötchock!

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har en kärlekshistoria som ingen kan ha missat vid det här laget. De har genom åren haft ett förhållande som beskrivits som ”av och på” då de gjort slut flera gånger för att sedan bli tillsammans igen.

Det var så sent som i våras som Bianca avslöjade i podcasten Ursäkta att hon och Phillipe var tillsammans igen efter flera månader isär. Nu under sommaren har de semestrat ihop både i skärgården och i Spanien. Under den andra veckan i Spanien så anslöt Biancas och Phillipes familjemedlemmar. Och därför var Phillipes syster Jennifer givetvis på plats med sin lilla son Lionél.

KONSTIGT? Charlotte Perrellis chock efter Allsången

Bianca och Phillipes lyxsemester på Värmdö och Spanien

Bianca och Phillipe har minst sagt haft det trevligt tillsammans. Bianca startade nämligen sin ledighet med att hyra ett hus ute på Värmdö i Stockholms skärgård. Huset heter Villa Södernäs och där tillbringade hon två veckor till priset av 148 000 kronor, något Hänt rapporterat om tidigare.

Efter sin vistelse i skärgården åkte Bianca till Spanien, närmare bestämt Mallorca för att semestra vidare. Där hade hon hyrt en villa som minst sagt kan beskrivas som enastående och unik. Även där har Bianca stannat i två veckor, vilket innebär att prislappen inte blev särskilt låg.

På hemsidan Mallorca Collection gick det att utläsa att villan kostar 192 500 kronor att hyra per vecka. Och Bianca som semestrat i villan i två veckors tid innebär det att priset bör landa på 385 000 kronor.

Hon har även flitigt delat med sig av bilder på huset.

Huset hade även en stor köksträdgård, tennisbana och pool. Flera av Biancas vänner har varit på plats, likaså familjen. Både Benjamin Ingrosso, Pernilla Wahlgren med pojkvännen Christian Bauer och Theo Wahlgren har semestrat med Bianca i det lyxiga semesterparadiset.

Phillipe Cohens familjelycka på semestern Bianca Ingrosso

Philipe Cohens syster Jennifer var även på besök i den exklusiva villan med sin son. Phillipe som är morbror publicerade då en gullig bild på lilla Lionél. Och bilden väcker minst sagt glada reaktioner, går det att utläsa från kommentarerna.

Till bilden har Philippe skrivit: ”El Niño!”

Bianca med flera var snabba med att kommentera sin lycka, Bianca skriver flera röda hjärtan likaså Pernilla som skriver ”Goooos!!!!”.

En annan skriver: ”Gud så söt!!”

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning hyllas av följarna efter ärliga amningsbilden

LÄS OCKSÅ: Familjen Parneviks tydliga markering mot Filip Lamprecht

FOTO: Karin Törnblom/TT / Youtube

SENASTE NYTT!