Phillipe Cohen söker personal till nya restaurangen Ted

Phillipe Cohen lever ett fartfyllt liv.
Nu ber han sina följare om hjälp efter nya framtidsbeskedet.

Trots att många tycker att tiden går långsamt under coronapandemin kan det knappast vara fallet för Phillipe Cohen, 26. Spekulationerna kring relationen mellan honom och Bianca Ingrosso, 25, har flugit vilt i kommentarsfält på sociala medier efter att paret inte synts tillsammans på sociala medier på flera månader.

Inte heller blev det bättre då Bianca plötsligt avföljde Philippe på Instagram och då Philippe en tid senare gjorde det samma med Bianca var följarna helt säkra på att paret valt att gå skilda vägar.

Men hur det egentligen står till i Philippe och Biancas relation är oklart. Ingen av dem har nämligen kommenterat någon av följarnas frågor om kärleken. Klart är dock att Philippe strax efter att ryktena, om splittringen mellan honom och Bianca, börjat blossa upp valde att lägga ut sin lägenhet till försäljning.

Lägenheten ligger på Östermalm i Stockholm bara ett stenkast från Bianca. Men nu är det alltså slut med det och Philippe har flyttat ut.

Nya familjelyckan

Phillipe tog även ett stort steg då han för en tid sedan valde att välkomna en helt ny liten familjemedlem. Nämligen den lilla hudvalpen Ted.

I ett sockersött inlägg på Instagram la Phillipe upp bilder på den lilla valpen med texten:

”Min kompis Ted”.

Att Bianca, som är en känd hundälskare, inte kommenterade de bedårande bilderna på den lilla valpen fick dock Phillipes följare att återigen höja på ögonbrynen.

”Vart är Bianca? Är ni inte ihop längre? Vad har hänt?”, skrev en följare i kommentarsfältet.

Phillipe Cohens vädjan till följarna

Hundvalpen Ted är är dock inte den enda Ted som finns i Phillipes liv. För en tid sedan avslöjade nämligen Phillipe att han öppnar sin alldeles egna restaurang. Och jajemensan, den heter Ted.

”Okej! Den här bilden är väldigt speciell för mig. Tillsammans med gänget i bilden kommer jag att våren 2021 öppna min absolut första restaurang!!!”, skrev Phillipe på Instagram då.

Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan i Stockholm och kommer att vara en kvarterskrog med en familjär känsla. Tanken är att restaurangen ska ha sin invigning i april och redan nu är det fler än en följare som hoppas på att kunna få tag på ett bord.

Men för att kunna ha en restaurang behöver man också ha personal. Nu har Phillipe dragit igång med rekryteringen. På Instagram skickar han ut en fråga till sina följare där han berättar att han letar efter personal.S

”Vi söker kollegor! Swipea upp om ni eller någon ni känner vill skicka in en ansökan”, skriver Phillipe i en insta-story.

LÄS OCKSÅ: Emilio Ingrosso och Phillipe Cohens tysta strid

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos plötsliga bröllopsbesked efter splittringen

FOTO: Instagram/Youtube