Då öppnar Phillipe Cohens restaurang

Relationen mellan Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har under en tid verkat skakig.
Nu kommer Phillipe med ett glädjebesked för framtiden.

Phillipe Cohen, 26, var länge en riktig doldis då han inte gärna ville visa upp sig i offentligheten tillsammans med flickvännen Bianca Ingrosso, 25. Men sedan en tid tillbaka har han gjort succé med sin Youtube-kanal där han lagar mat. Till en början skedde inspelningarna i Biancas kök men efter att paret synts allt mindre tillsammans så har de flyttats ut från lägenheten på Östermalm.

Sedan en tid tillbaka står även Phillipes Youtube-kanal ouppdaterad, något som följarna kopplar till den mystiska tystnaden mellan honom och Bianca. Hänt har tidigare skrivit om relationen paret emellan som idag verkar vara något kylig.

Anna Brolins ord om sorgen efter tragiska dödsfallet

Förutom att paret inte längre följer varandra på Instagram gjorde även Bianca för en tid sedan ett starkt uttalande mot ”killar på Östermalm” där Phillipe har varit bosatt sedan länge.

– Nej men alltså på riktigt. Jag är så trött på att höra killar säga ”jag vill bara ha en enkel tjej, tjejer kan vara så krångliga”. Man bara ”nej, nej, nej, det är killar som är krångliga”, sa Bianca i en vlogg då och även om hon aldrig nämner Phillipe vid namn är det många som kopplat markeringen till parets relation.

Glädjebeskedet efter pausen

När Phillipe för en tid sedan avslöjade att han tagit sin kärlek för mat ett steg till – och öppnar en alldeles egen restaurang – ekade Biancas lyckoönskningar med sin frånvaro.

På Instagram skrev Phillipe om nyheten:

”Okej! Den här bilden är väldigt speciell för mig. Tillsammans med gänget i bilden kommer jag att våren 2021 öppna min absolut första restaurang!!! Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan 30 här i Stockholm.”,

Följarna var inte sena med att gratta Phillipe och av kommentarerna att döma så kommer nog borden vara fullbokade under en lång tid framöver. Bland de förväntansfulla fanns Biancas morbror Linus Wahlgren som kommenterade inlägget:

”Kuuuuul”, skrev Linus följt av två emojis.

Avslöjandet för framtiden

Nu kommer ytterligare en uppdatering från Phillipe. Restaurangen, som ska heta Ted, ska nämligen öppna redan i april!

”Det börjar kännas på riktigt nu!! Gå gärna in och följ restaurangen Ted så får ni följa med oss på resan till vår krog. Vi längtar efter er!”, skriver Phillipe till en bild med öppningsdatumet.


FOTO: TT

Senaste nytt