LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Mede om verkliga relationen till David Lindgren

01 maj, 2021 
David och Petra.
Petra Mede och David Lindgren är TV4:s nya starka programledar-duo.
Men hur ser deras relation ut privat?
Annons
Petra Medes okända relation till David Lindgren – så känner de varandraBrand logo
Petra Medes okända relation till David Lindgren – så känner de varandra

TV4:s populära dansprogram Let's dance är igång och under fredagen var det dags för kvartsfinal.

Programmet hade en viss förändring från förra säsongen – då de bytt programledare från Tilde de Paula Eby och David Hellenius till David Lindgren och Petra Mede.

Duon har tagit sig an uppdraget med bravur och i en intervju med Expressen berättar Petra hur hon tänkte innan hon tackade ja.

– I många år har jag sagt att ”Let’s dance” är det ultimata underhållningsprogrammet. Det har spänning, glitter, glamour, snygga dansnummer och drama. Programmet är väldigt känslosamt och årets deltagare är en otroligt härlig blandning som kommer från olika genrer.

Hon avslöjar även hur relationen ser ut till David. Hon säger att de inte bara gör sig bra tillsammans på tv utan att de genuint gillar varandra även privat.

– Jag är oerhört förtjust i min programledarkollega David och han är oerhört förtjust i mig. Redan när han vann ”Stjärnornas stjärna”, som jag ledde, kände vi att det var lustfyllt. Vi gav varandra energi och var bjussiga mot varandra. David är oerhört rolig. Han verkar mogen, lugn och trygg i sig själv. Det är inte så vanligt i den här branschen. Han känns som en psykiskt stabil människa. Kanske har det att göra med att ingen av oss är 25 längre.

Annons

Petra Medes egna intresse för dans

Hon säger även att hon privat gillar dans, så det är inget hon behöver låtsas vara intresserad av i programmet.

– Jag har hållit på med balett och är genuint intresserad av dansen i programmet. Tony Irving har haft lektioner för mig och bara grunderna i tiodans är en hel vetenskap. Även om det rycker lite i danstarmen, känner jag väldigt starkt att de som är ämnade att dansa ska dansa. Sedan kan David göra några volter runt mig. Det har han gjort mitt på dansgolvet, säger hon till Expressen.

Annons