Pernilla Wahlgrens tabbe med okända storebrodern Peter Wahlgren

pernilla wahlgren, peter wahlgren

Pernilla Wahlgren har gjort en tabbe när det kom till hennes storebrors födelsedag.
I ett sms avslöjas nu missen.
”Tack, men jag är...”, fick hon som svar.
Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer
0:37

Efter reklamen: Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

(0:37)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest populära kändisar. Realityserien Wahlgrens värld har fått stort genomslag hos svenska folket och det har nog inte undgått någon att familjen har sin egen show. Familjen Wahlgren/Ingrosso har minst sagt fångat svenska folkets hjärtan.

Pernillas kärlekssaga med Christian

Pernillas förhållande är starkare än någonsin och tack vare att hon är så personlig av sig i Wahlgrens värld så har även hennes kärleksliv blivit mycket omtalat. Pernilla var singel i 14 år innan hon träffade kärleken igen och vid det här laget vet vi att det är Christian Bauer, 56, som fångat hennes hjärta.

Det var i fjol som Pernilla gick ut med att hon hade träffat en ny kärlek. Paret träffades genom en gemensam vän. Christian är precis som Pernilla en mångsysslare och han har många bollar i luften eftersom han arbetar både som säljare, modell och träningsinstruktör. Med andra ord var de var en perfekt match för varandra och idag är paret lyckligare än någonsin.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, har Pernilla tidigare berättat när hon gästade podcasten Framgångspodden.

Christian syns till mycket i Pernillas liv, men hon står ju också väldigt nära sin familj, något som inte undgått många.

Pernillas miss med storbrodern Peter Wahlgren

Pernilla är dotter Christina Schollin, 84, och Hans Wahlgren, 84. som bor delvis i det berömda röda huset utanför Stockholm. På vinterhalvåret tar de däremot sitt pick och pack och flyttar ner till deras hus utanför Marbella.

Pernilla har tre bröder, som också är välkända profiler för svenska folket. Storebrodern Niclas Wahlgren, 56, är högaktuell i en nytt tv-program som kommer ut under hösten 2022, tävlingsprogrammet Kompani Svan.

Lillebrodern Linus Wahlgren, 45, är även han i hetluften, då han är aktuell i musikalen Jesus Christ Superstar. Pernilla har även en bror som syns desto mindre i rampljuset och det är Peter Wahlgren, 59.

Även om Pernilla står nära alla sina familjemedlemmar så blir det fel ibland. Här om dagen skulle Pernilla skicka gratulationer till Peter som fyllde år. Det visade sig dock bli lite fel.

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE STOREBROR!!! Soliga kramar från Nilla och Chrille!”, stod det i smset.

Det var bara ett problem. Smset kom aldrig fram till Peter. Istället var det pappa Hans som fick den härliga grattis-hälsningen.

Tack, men jag är din pappa”, svarade Hans.

Som tur är kunde Pernilla skratta åt missen eftersom hon är så humoristisk och gärna bjuder på sig själv.

Vi hoppas att Pernilla kunde skicka ett nytt grattis-sms – och förhoppningsvis med rätt mottagare den här gången.

PERNILLA WAHLGren

Pernillas sms konversation med okänd bror.

Foto: Instagram

Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

Se klippet här!

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!