Christina Schollin i tårar – efter Benjamins agerande inför alla

Christina Schollin i tårar – efter Benjamins agerande inför alla

Det har varit en fullspäckad midsommarhelg för familjen Wahlgren/Ingrosso på Lagnö.
Mitt under firandet kommer Benjamin med en fantastisk överraskning som gör att Christina rörs till tårar.
Se när Christina Schollin tatuerar sig
1:20

Efter reklamen: Se när Christina Schollin tatuerar sig

(1:20)

Slå på ljud

Showartisten som fullkomligt tagit över musikbranschen i Sverige den senaste tiden – vi pratar naturligtvis om Benjamin Ingrosso, 24. Den manliga artisten som bara för några veckor sedan tog hem Årets artist på Grammisgalan.

Men musiken har varit en stor del av Benjamins liv sedan barnsben. Han föddes för att stå på scenen, och det syns. Han har musiken i blodet.

2006 kammade han som liten hem Lilla melodifestivalen med låten Hej Sofia som kom att bli en riktig klassiker för den yngre generationen. Tolv år senare tog han även hem Melodifestivalen med bidraget Dance you off som snabbt toppade listorna. Och därmed var karriären ett faktum.

Pernilla Wahlgrens lyste med sin frånvaro på realisefesten

I skrivande stund är artisten aktuell med hans nya album Playlist som släpptes nyligen. Albumet har fått fantastiska recensioner och ligger redan högt upp på topplistan.

För att fira sin nyaste release bjöd han ut sin familj och sina vänner. Men sin mamma Pernilla Wahlgren, 54, saknades vid tillställningen trots att familjen står varandra oerhört nära.

Anledningen? Jessica Wahlgrens bröllop som skulle gå av stapeln.

Pernilla som var en av brudtärnorna på bröllopet hade just denna dag repetitionsmiddag tillsammans med bruden och kunde därför inte närvara på Benjamins tillställning.

Benjamins spektakulära överraskning – hyllade morföräldrarna

Midsommar firades i vanlig ordning ute på Lagnö för familjen Wahlgren/Ingrosso. Morföräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren har sin röda villa där och det är tradition för familjerna att samlas för att fira högtiden där.

Men just denna midsommar kom att bli aningen speciell. Benjamin överraskade Lagnö-borna med en gratiskonsert på den gamla dansbanan. Morföräldrarna var placerade längst fram där de skådade sitt barnbarn sjunga om den röda villan där han lekt sedan barnsben som en hyllning till dem.

I ett mycket känslosamt inlägg på Instagram berättar Christina om den fantastiska upplevelsen.

Vi - Mormor och Morfar - satt naturligtvis på första parkett och fick höra när Benjamin sjöng Det stora röda huset som är en hyllnings-sång till oss och vårt hus där han älskar att vara och där han tillbringat somrarna ända sedan han var riktigt liten! Jag lovar - inte ett öga var torrt!” skrev hon bland annat.

Vilken underbar överraskning!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN