Idol 2023 marknadsföring banner

Därför saknades Pernilla Wahlgren på Benjamin Ingrossos stora firande

18 jun, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318André Färnsveden
Pernilla till vänster. Benjamin till höger.
Benjamin släppte nyligen sitt nya album Playlist.
På release-festen saknades dock Pernilla Wahlgren.
Läs varför här!
Annons
Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”
Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”

Benjamin Ingrossos, 24, stora framgångar började när han tillsammans med sin familj medverkade i reality-serien Wahlgrens värld. I programmet fick man följa Pernilla Wahlgren, 54, och hennes fyra barn i deras vardag. De två barnen som syntes till mest var Benjamin och storasystern Bianca Ingrosso, 27, som även hon har varit framgångsrik efter serien.

Benjamins musikkarriär började redan när han var ung när han lyckades vinna Lilla Melodifestivalen med den klassiska låten Hej Sofia. Hans stora genombrott som musikartist kom däremot 2018 när han van hela Melodifestivalen.

Bidraget Dance you off lyckades inte lika bra på den internationella scenen och Benjamin slutade på en sjunde plats i Eurovision Song Contest. Sedan dess har dock kurvan gått spikrakt uppåt för artisten som tidigare i år vunnit två utmärkelser. Årets hetero under QX-galan och en grammis som Årets artist.

Annons

Pernilla i tårar – bryter ihop efter samtalet från sonen: “Han har..”

Familjen Wahlgren står varandra väldigt nära, vilket blev ännu tydligare i programmet Wahlgrens Värld. De är väldigt öppna och pratar gärna om varandra. Och det var även fallet när Pernilla gästade Efter fem TV4.

Det var i samband med att Benjamin hade fått sin utmärkelse som Årets artist på grammis-galan som Pernilla berättade att hon inte kunde hålla sig från att bli rörd.

– Jag var så stolt. Jag grät, sa hon.

Hon fortsatte med att berätta att det har varit Benjamins dröm sedan han började jobba med musik.

– Det är stort att vara årets artist. Han har alltid drömt enda sen han började med musik om att en dag få vinna en grammis, säger Pernilla i programmet och fortsätter:

– Han var väldigt stolt och väldigt rörd och väldigt glad och tacksam.

Därför saknades Pernilla Wahlgren på Benjamin Ingrossos stora firande

Och framgångarna bara fortsätter för Benjamin. Tidigare i veckan släppte han sitt nya album Playlist. Och för att fira det bjöd han ut sina nära för att fira albumsläppet.

Annons

Många av Benjamins familjemedlemmar var på plats, men en av de viktigaste personerna i hans liv saknades, nämligen Pernilla.

På Instagram visade hon senare orsaken till sin frånvaro. En av hennes närmaste vänner Jessica Wahlgren, 47, skulle nämligen gifta sig och Pernilla var då på plats dagarna inför för att ha en ”rehearsel dinner”, det vill säga en repetitionsmiddag, för Jessicas stundande bröllop.

Repetitionsmiddag med bruden och brudtärnorna”, skriver hon på Instagram.

Vi tror dock att sonen hade överseende med mamma Pernillas frånvaro på festen. Vi gissar att hon var med i sinnet och att hon hejade på sonen från distans!

FOTO: TT/ORRE PONTUS/Aftonbladet, TV4

Annons