Pernilla i tårar – bryter ihop efter samtalet från sonen: “Han har..”

I gårdagens avsnitt av Efter fem avslöjar Pernilla Wahlgren om hur hon bröt ihop efter samtalet med sin son Benjamin Ingrosso.
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Slå på ljud

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest kända personer och även så hennes barn. Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges största influencers och Benjamin Ingrosso, 24, är sedan barnsben känd som artist.

Barnen har fått sina efternamn från deras pappa Emilio Ingrosso, 55. Pernilla och Emilio var ett hett par i media under sin tid i början av 90-talet. De forna makarna gick skilda vägar för drygt 20 år sedan, och har än idag god kontakt.

”Tänk dig att 300 pers viskar i örat på varandra”

När Emilio tidigare i vår gästade Framgångspodden berättade han om hur det var när han och ex-frun Pernilla började att dejta:

– Sen kunde hon ringa till mig och bara prata om ingenting, då förstod jag. Och när vi umgicks ville hon aldrig gå hem. Det var lite speciellt.

Det var på en fest som Emilio och Pernilla blev ett officiellt par, och blev direkt uppmärksammade tillsammans.

– Det var kaos. Tänk dig att 300 pers viskar i örat på varandra när vi kom, säger Emilio och berättar vidare:

– Sen vart vi det här otroligt kontroversiella paret, en kille från förorten, en tjej från en skådespelarfamilj, det var en sån otrolig motpol.

Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Se klippet här!

Pernilla i tårar efter sonens samtal

De som har följt familjen i Wahlgrens Värld kan vittna om hur nära de är varandra, och medlemmarna verkar heller inte vara rädd för att vara öppen med sina känslor.

Nyligen fick Pernilla ett samtal av Benjamin som rörde henne till tårar. Han hade nämligen fått sin livslånga dröm i uppfyllelse, och Pernilla kunde inte hålla sig från att bli rörd över milstolpen.

I gårdagens avsnitt av Efter fem berättar Pernilla om ögonblicket när hon tog emot samtalet tidigare i veckan, och hennes reaktionen på budskapet:

– Jag var så stolt. Jag grät.

Det som rörde henne till tårar var Benjamins lyckobesked – han hade vunnit en grammis som Årets Artist.

– Det är stort att vara årets artist. Han har alltid drömt enda sen han började med musik om att en dag få vinna en grammis, säger Pernilla i programmet och fortsätter:

– Han var väldigt stolt och väldigt rörd och väldigt glad och tacksam.

”Provokativa och tuffa killar”

Programledaren Henrik Alsterdal passar då på att ta upp händelsen som skedde i samband med att Benjamin tog emot priset under Grammisgalan, nämligen att medlemmar från hiphop-gruppen Hov1 pekade finger mot hans håll.

– Jag pratade med Benjamin om det. Benjamin och killarna i Hov1 är kompisar, berättar Pernilla och fortsätter:

– Dem pekade finger som på skämt till juryn för att de var nominerade i flera klasser men vann inget. Så det var absolut inte riktat mot Benjamin. De är provokativa och tuffa killar, det finns noll hard feelings mellan dom.

SENASTE NYTT!