LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren i tårar över ex-maken Emilio Ingrosso: ”Rörd”

09 maj, 2022 
EMILIO INGROSSO, PERNILLA WAHLGREN
1993 gifte sig Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso i Laholms kyrka. Nu är Pernilla tillbaka på platsen, även om de råkade åka till fel kyrka. Men nu berättar Pernilla om minnena och tårarna över tanken på Emilio.
Annons
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked SingerBrand logo
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Pernilla Wahlgren, 54, och Emilio Ingrosso, 55, gifte sig i Laholms kyrka år 1993. Det var en stor händelse som fick nyfikna ortsbor att vallfärda till kyrkan.

I ett tidigare avsnitt av Wahlgrens värld har vi fått se när barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24, fick se filmerna från bröllopet för allra första gången. Det blev dock lite kaosartat med tanke på den otroligt stora uppståndelsen.

– Vi blev tillfrågade av polisen i Laholm om vi ville ha poliseskort till kyrkan men det skrattade vi bara bort. När vi sedan kom fram till kyrkan så var det ungefär 3 000 personer inne på kyrkogården. Det var helt sjukt, sa Pernilla i Wahlgrens värld och fortsatte:

– Det blev så klart kaos och det tog oss flera timmar att ta oss från kyrkan till bröllopsfesten efteråt.

Annons

Pernilla Wahlgren tillbaka på bröllopsplatsen – rörd till tårar

När Pernilla är ute och åker bil, som passagerare, har hon oftast inte så stort fokus på vägen eller omgivningen runtomkring. I de flesta fall sitter hon nämligen bara och tittar in i sin telefon och lägger upp samarbeten på Instagram.

Så när Pernilla och vännerna Jessica Wahlgren, 47, och Hanna Hedlund, 47, nu befann sig i Laholm fick sig Pernilla en rejäl överraskning.

– Plötsligt stannade vi bilen och kliver ur och de bara "ser du var vi är Pernilla?". Då ser jag bara liksom en liten kyrka, så jag bara "nej". Men då sa de att det här är kyrkan där du och Emilio gifte er 1993, förklarar Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.

Pernilla blev så glad för vännernas överraskning att hon blev helt sentimental och rörd.

– Och jag bara "nä är det sant? Nej men gud har ni tagit mig hit?" och vi liksom går ut och springer fram och filmar varandra. Jessica, som inte ens var med på bröllopet, fick gåshud och jag försökte klämma fram en tår och att bli så här rörd ändå. Fint att vara i den här kyrkan där jag gifte mig, säger Pernilla i podden.

Annons

Stora missen – Pernilla och Emilio gifte sig på annan plats

Men mitt i all glädje och fina minnen vände allt.

När de hade lämnat Laholms kapell fick de nämligen reda på att det inte alls var där som Pernilla och Emilio gifte sig för 29 år sedan.

– Sedan så hoppade vi in i bilen och jag har tagit massa bilder framför den här kyrkan och varit så himla glad. Så när vi satt i bilen på väg till lunchstället så säger Hanna:

– Men gud, nu är det någon som har skrivit till mig här på Instagram att det där är inte Laholms kyrka, det där är Laholms kapell, sa Hanna då.

Chocken blev total.

– Så nej, jag har ju inte alls gift mig där. Det var ju bara kapellet, jag har ju inte ens varit där. Så vi har gått runt och liksom filmat historiens vingslag, som Christian Bauer säger, och så var det inte där jag gifte mig, säger Pernilla som nu kan skratta åt saken.

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT, DISCOVERY+

Annons