Pernilla Wahlgrens stora lycka – efter beskedet om Oliver Ingrosso

Pernilla Wahlgren, Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso är Pernilla Wahlgrens äldsta barn.
I senaste avsnittet av Wahlgrens värld får Pernilla reda på att det kan bli så att han bildar familj inom snar framtid.
Läs här!
Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Slå på ljud

Den 11:e säsongen av Wahlgrens värld är äntligen igång! I senaste avsnittet av programmet får man se när Pernilla Wahlgren blir spådd av en sierska, och innan det är dags berättar hon om sin inställning till det hela.

– Jag är ju inte någon yoga-tjej och så, och jag vet att jag var hos ett medium som spådde mig, och det flög över mitt huvud. Men det här mediet lägger taro-kort och ser in i framtiden och det är det bästa jag vet. Så jag är supertaggad inför det här mötet, säger hon och fortsätter:

– Men sen är jag ju alltid lite extra skeptisk eftersom jag är en offentlig person. Du kan googla mig så får du reda på hur många barn jag har, vad de jobbar med och mina tidigare ex.

Sierskans ord om Pernilla och Christian Bauers relation: ”Uppskatta honom mer”

Det första sierskan ser när hon ska spå Pernilla är att hon har väldigt mycket kärlek runt sig, och med tanke på hennes blomstrande relation med Christian Bauer stämmer ju det. Men det är något som sierskan vill att Pernilla ska ta med sig.

– Det ser ut som att du har en relation. Du är en den utvalda och det är någon som tycker väldigt mycket om dig. Om det fortsätter så kommer du få en tydlig bekräftelse där han kommer lova dig något i november ser jag. Han är jättekär och har planerat jättemycket i framtiden kan jag säga, säger hon och fortsätter:

– Men man får en känsla av att han gärna bara följer efter dig lite, men jag tycker att han har ganska bra egna idéer som jag tror att du behöver välja att hjälpa honom med också. Du kanske ska uppskatta honom lite mer.

Pernilla Wahlgrens stora lycka med Oliver Ingrosso: ”Bilda familj”

Efter sierskans ord om Pernillas kärleksrelation är det dags att gå på barnen. Först ut är äldsta sonen Oliver Ingrosso, och av hennes ord att döma verkar det hända en hel del för honom på kärleksfronten framöver.

– Det är kul för han kommer komma in i en relation snart där han kommer slå sig till ro och familjebildning och då kommer han hitta mer vad han vill göra mer eller mindre, säger hon.

Och orden får Pernilla att reagera.

– Då kanske han kommer att bilda familj?, frågar hon hoppfullt varpå hon sedan säger till kameran:

– Hon trodde ju Oliver var den som skulle få barn först och om det inte blir Bianca så tror jag ju på honom.

FOTO: TT, DISCOVERY+

FRÅN FÖRSTASIDAN