Idol 2023 marknadsföring banner

Oliver Ingrossos hårda pik till Benjamin – efter bilden med prinsessan Sofia

27 apr, 2022 
OLIVER INGROSSO, BENJAMIN INGROSSO
Benjamin Ingrosso vann pris på QX-galan 2022 som Årets hetero! Priset fick han ta emot från självaste prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Men nu kommer storebror Oliver Ingrosso med en pik angående Benjamins kläder...
Annons
Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”
Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges främsta artister, låtskrivare och tv-personligheter. Sedan Benjamin ställde upp i TV4-programmet Så mycket bättre har hans karriär gått som på räls och svenska folket har verkligen förstått vilken stjärna han är.

Benjamin lever ett hektiskt liv och med det fullproppade schemat är det inte ofta han hinner vara ute i vimlet och gå på galor och bio-premiärer. Men på QX-galan 2022 dök han upp på röda mattan tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 54.

Under galan kom Benjamins namn att ropas upp! Han vann nämligen priset för Årets hetero!

Benjamin bröt mot oskrivna regeln med prinsparet

För många kom det som en glad överraskning när prinsparet prins Carl Philip, 42, och prinsessan Sofia, 37, klev ut på scen under QX-galan. Deras uppdrag var att dela ut pris till vinnaren Benjamin Ingrosso.

Annons

När det blev dags för Benjamin att tacka för sitt pris passade han på att säga några ord om vinsten.

– Det här är jättestort. Årets hetero! Ja, det var ju kul. Min mamma har alltid varit där för mig och hon hade stora drömmar för mig. Hon hoppades verkligen på att jag skulle bli bög. Men jag hade också drömmar om att bli bög. För när jag var liten så ville jag bli musikalartist och alla mammas kollegor var gay och jag trodde att det var samma sak. Jag ville bli bög för jag ville bli musikalartist, förklarade Benjamin Ingrosso i sitt tal och fortsatte:

– Nu blev jag bara artist. Men vem vet, nästa år kanske jag tar hem årets homo. Till alla er som tvekar på er själva där ute, tro mig, det är bara att köra på! Vi finns här för er. Fan vad ni är fina. Puss.

Oliver Ingrossos pik till lillebror Benjamin Ingrosso

Den sista meningen hade dock kanske varit bra att skippa, då svordomar inte hör till vett och etikett, framför allt inte framför kungligheter. Den oskrivna regeln var dock inte något som Benjamin verkade reflektera över där och då.

Annons

Men något annat som nu reflekteras över är Benjamins val av kläder. Det är nämligen hans storebror Oliver Ingrosso, 32, som nu kommer med en skarp pik till Benjamin.

I ett inlägg på Instagram har Pernilla Wahlgren lagt upp bilder från kvällen och på bilderna syns Benjamin i en grå over-size-kavaj. Storebror Oliver verkar nu tycka att kavajen är alldeles för stor för Benjamin.

”Fick han låna Shaquille O'Neals kavaj ?”, skriver Oliver lite kaxigt.

Benjamin verkar inte ta åt sig av sin brors kommentar, men Pernilla rycker in och skyddar sin pristagare till son.

”Det är mode, gubben..!”, förklarar Pernilla för Oliver.

shqauile o'neill
"Shaq" är 2,16 m lång och väger 147 kg, vilket gör honom till NBA:s tyngsta spelare någonsin.

FOTO: Christine Olsson, MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

Annons