Prinsens tvivel – om förhållandet med Meghan Markle: Gick för snabbt

Harry och Meghan Markle

I en ny avslöjande bok av författaren Tina Brown kommer nu sanningen fram att Harry ska ha skyndat på giftermålet med Meghan Markle.
Detta för att hon snabbare skulle få rätt till polisskydd.
Men det avslöjas också att Harrys egen bror, prins William, hade starka tvivel kring broderns relation.
0:30

Efter reklamen: Djurrättsaktivist blir trampad på av häst

(0:30)

Slå på ljud

Författaren Tina Brown, 68, har genom åren skrivit böcker om det brittiska kungahuset där hon gjort flera uppmärksammade avslöjanden. Hon har bland annat skrivit boken ”The Diana Chronicles” där flera detaljer om prinsessan Dianas liv och död kommer fram till ytan.

Nu har hennes senaset bok ”The Palace Papers: Inside the House of Windsor”, kommit ut och den innehåller flera sensationella avslöjanden om åren av intriger inom det brittiska kungahuset. Detta skriver The Independent.

Avslöjandet om Harrys drastiska beslut – innan bröllopet

Den omtalade författaren kan bland annat avslöja nya detaljer om relationen mellan Harry och Meghan Markle. Enligt henne så ska Harry ha skyndat på giftermålet mellan paret. Detta för att hon skulle få rätt till polisbeskydd och då kunna undvika en del av den intensiva mediebevakningen kring det förälskade paret.

Harry och Meghan Markle träffades i mitten av 2016, och han ska ha velat att de gifte sig så snabbt som möjligt efter att de förlovat sig i slutet av 2017. Och redan i maj året efter förlovningen gifte sig paret.

Allt går åt helvete – både båten och trucken far iväg

Se klippet här!

Williams stora tvivel på Meghan Markle

Men nu kommer det också fram att Harrys egen bror, prins William, redan från början hade stora tvivel på Harrys relation med Meghan Markle.

Enligt Tina Brown så ska William känt sig nervös över att Harry och Meghan Markle blev förälskade så snabbt. Han var också orolig över att Meghan Markle så plötsligt skulle behöva avsluta sin karriär som skådespelare och lämna sitt liv i USA.

Men det som prins William ska ha varit allra mest orolig över var att tyckte att lillebrodern Harry var för ”psykologiskt skör” för att orka med den ständiga mediebevakningen som relationen med Meghan Markle skulle innebära. Dessa uppgifter ska enligt Tina Brown komma från en tidigare rådgivare till kungafamiljen.

LÄS OCKSÅ: Ebba Buschs ärliga kärleksbesked – avslöjandet efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles plötsliga namnbyte – nya dokumenten visar: ”Stört”

FOTO:

SENASTE NYTT!