Vännen ryter ifrån efter Biancas ord om Benjamin: ”Kan inte säga så”

BIANCA INGROSSO, BENJAMIN INGROSSO

Benjamin Ingrosso har nyligen haft en stjärnspäckad konsert och efteråt vällde det in lovord och fina recensioner.
Nu får han även lite speciell beröm av sin storasyster Bianca, något som vännen Melina Criborn avslöjar i sin podcast.
0:46

Efter reklamen: Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"

(0:46)

Benjamin Ingrosso gör storkarriär som artist och efter hans senaste konsert på Fållan, i Stockholm, så har han verkligen visat var skåpet ska stå.

”Som både popstjärna och liveartist är han fullkomligt exemplarisk”, skrev Aftonbladets recensent Natasha Azarmi.

Benjamin hade stort stöd på plats i publiken. Bland annat var hans nära vänner Melina Criborn och Jacob Criborn på plats. Storasystern Bianca Ingrosso var också där och sist men inte minst även Benjamins nya dejt, Frøya Sofie Winther.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

BENJAMIN INGROSSO

Benjamins show.

WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Benjamin Ingrossos vänskap med Melina Criborn

Benjamin är väldigt nära vän med Jacob och Melina Criborn. Melina var till en början vän med Benjamins storebror Oliver Ingrosso men med tiden har hon blivit kompis med alla syskonen.

Att Benjamin står paret nära är ingen hemlighet. Under flera säsonger av Wahlgrens värld har vi fått se honom överge sin egen lägenhet för att istället bo hemma hos Jacob och Melina. Men när deras dotter Cleo kom till världen blev Benjamin tvungen att flytta ut. Däremot så är Benjamin fortfarande högst involverad i den lilla familjen för han är nämligen gudfar till Cleo.

I höstas berättade Melina att barn nummer två är på väg. Det ska bli en pojke och nyligen kunde Bianca avslöja att hon kommer bli gudmor till den lilla bebisen!

Därför nämner inte Benjamin nya flamman Frøya i tv

Bianca Ingrossos ord om Benjamin efter framträdandet

Vid sidan av mamma-livet driver Melina podden Inga beiga morsor tillsammans med vännen Ellinor Löfgren. I det senaste avsnittet kommer de in på Benjamin och hur bra han var när han showade framför drygt 2000 personer för någon vecka sedan.

– Det var en sådan dröm. Alltså det var faktiskt sådan dröm och där står ändå jag höggravid, asvarm, magen bara stramar. Men alltså Benjamin är ju född stjärna, ursäkta. Jag kan liksom inte förklara. För det första måste han bara härifrån, från Sverige. Han är för stor för det här, säger Melina i podden.

Melina fullkomligt hyllar Benjamin till skyarna och nu berättar hon även vad storasyster Bianca sa när Benjamin uppträdde...

– Alltså allting är så bra och det är liksom så bra in i minsta detalj. Han är så snygg, han är så sexig. Alltså till och med Bianca stod och bara ”jag vill typ ligga med honom”, jag bara ”håll käften, du kan inte säga så där, det blir äckligt, men ja jag fattar vad du menar, jag säger inte emot”.

Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mikael Fritzon / TT

SENASTE NYTT!