Idol 2023 marknadsföring banner

Därför nämner inte Benjamin nya flamman Frøya i tv – sanningen bakom

19 apr, 2022 
FRØYA SOFIE WINTHER, BENJAMIN INGROSSO
Frøya Sofie Winther pekas ut som Benjamin Ingrossos nya dejt. Men i kvällens avsnitt av Benjamin's säger han att han är singel. Här är anledningen bakom uttalandet.
Annons
Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”
Valter Skarsgårds okända barndomsdröm: ”Långt svart hår”

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges största artister. Han föddes med ett ben på scenen och ett ben i köket, som han beskriver sig själv i det egna matlagningsprogrammet Benjamin's.

Benjamin har stått i rampljuset sedan barnsben, vilket inte är så konstigt med tanke på att hans föräldrar är Emilio Ingrosso, 55, och Pernilla Wahlgren, 54. Benjamin har även syskonen Bianca Ingrosso, 27, Oliver Ingrosso, 32, och Theo Wahlgren, 15.

Något som engagerar många människor är hur det står till med Benjamins kärleksliv. Benjamin var tidigare tillsammans med ex-flickvännen Linnea Widmark, 25, men efter sex år tillsammans valde de att gå skilda vägar.

Efter uppbrottet flyttade Linnea till Costa Rica. Där bor hon än idag med sin nya pojkvän.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Frøya Sofie Winther pekas ut som Benjamins nya dejt

Sedan uppbrottet från Linnea har Benjamin sörjt att förhållandet tog slut genom att bland annat skriva låtar som beskriver hans känslor. Men nu verkar det som att Benjamin börjat dejta igen och det är den norska influencern Frøya Sofie Winther, 29, som pekas ut som hans nya dejt.

Det var i februari tidigare i år som Hänt var först med att rapportera om Benjamins nya flamma. Flera anonyma källor hade då sett dem tillsammans i Stockholm och på sociala medier har de gått ut med att de ätit middagar och bott på hotell tillsammans.

När Benjamin gästade radioprogrammet P4 Extra Gästen med Titti Schultz, 49, valde Titti att fråga om dejtingryktet med Frøya.

– Det ser ut som du har tagit mitt tips på allvar. Enligt vissa tidningar träffar du numera en norsk tjej. Därför undrar jag, finns det någon på andra sidan gränsen som hjärtat klappar lite extra för?, frågade Titti och syftade på relationen till Frøya.

Annons

– Jag har ju för första gången dejtat i år. Jag testar på det, sa Benjamin efter ett tag.

Därför säger Benjamin att han inte dejtar någon

Benjamin har även berättat om dejtingryktet med Frøya när han gästade podcasten Vardagsfilosofiska rummet. Benjamin kan dock inte förstå varför hans kärleksliv är så intressant.

– Nej. Eller alltså jag förstår bara inte vad som är så intressant med det, varför är det intressant att höra vem jag träffar och inte träffar?, sa Benjamin då.

I det senaste avsnittet av Benjamin's kommer hans kärleksliv återigen på tal. Det är när hans gäst Daniela Rathana, 26, frågar hur det går som Benjamin berättar att han undviker att dejta.

– Nu vill jag veta mer om ditt kärleksliv. Du dejtar?, frågar Daniela.

– Nej men alltså. Jag undviker att gå på dejt för jag typ är livrädd för att gå på dejt. Jag vet inte, jag är rädd för att typ tjejen ska bli besviken, att hon har förväntningar att jag ska vara rolig och så. Och så kanske jag inte är det, säger Benjamin i programmet.

Annons

Anledningen till att Benjamin säger att han inte dejtar någon är troligtvis för att programmet spelades in före dess att han hade träffat Frøya.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons