Benjamin Ingrosso om dejtingryktet med norska influencern Frøya Winther

Frøya sofie winther, benjamin ingrosso

Nyligen kunde Hänt avslöja att Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther dejtar. Sedan dess har olika medier och kanaler försökt få Benjamin att avslöja hur det ligger till. Nu får Benjamin återigen frågan...
– Jag förstår bara inte, säger han i radioprogrammet Vardagsfilosofiska rummet.
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges hetaste personer just nu. Förutom att stå på scener runtom i Sverige så är han också högaktuell i tv-rutan. Benjamin har nämligen fått sitt alldeles egna matlagningsprogram och just nu visas säsong 2 av Benjamin's på TV4.

Men det är inte bara på den yrkesmässiga sidan som allt går som på räls. Även på kärleksfronten verkar det gå utmärkt för Benjamin! Han var tidigare tillsammans med ex-flickvännen Linnea Widmark, 24, men efter sex år ihop lämnade hon Benjamin för en ny pojkvän och ett nytt liv i Costa Rica.

Sedan dess har det varit tyst kring Benjamins kärleksliv. Men nu verkar det faktiskt som att det finns någon som Benjamin fått upp ögonen för lite extra...

9 saker du inte visste om Pernillas pojkvän Christian

Avslöjandet om Benjamins flirt med norska influencern

Det var i mitten av februari som Hänt kunde avslöja att Benjamin tillbringat en hel helg ihop med norska influencern Frøya Sofie Winther, 29. Detta efter att flera anonyma källor fångat dem på bild tillsammans under den omtalade helgen.

Frøya bekräftade det hela på Instagram, då hon publicerade en hel del bilder samt taggade Benjamin i dem.

Nya minnen skapade. Kom hem glad och förmodligen också tyngre! Tack till er alla en miljon gånger!”, skrev hon under bildspelet.

Efter det har den nya duon även synts tillsammans i en vloggMelina Criborns, 31, Youtubekanal, samt på en middag tillsammans med släkt och vänner till Benjamin. Detta har givetvis väckt intresse hos olika medier och när Benjamin gästade Titti Schultz i radiokanalen P4 togs ämnet upp.

Benjamin skrattade då bort frågan och Titti ansåg att hans fniss sa allt om hans romans med norska influencern.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin Ingrossos nya ord om dejtingryktet

Nu har Benjamin gästat ett nytt radioprogram, närmare bestämt Vardagsfilosofiska rummet i P3.

– Men dejtar du den där norska influencern?, frågar programledaren Christopher Garplind.

– Eh nej! Eller alltså jag vet inte vad som definierar dejt, jag vet inte vem ni pratar om, jag vet inte vad ni pratar om?, säger Benjamin.

– Blir du sur då när folk sitter och försöker rota i ditt privatliv i direktsänd radio?, fortsätter programledaren.

– Nej. Eller alltså jag förstår bara inte vad som är så intressant med det, varför är det intressant att höra vem jag träffar och inte träffar?

Det verkar med andra ord som att Benjamin inte riktigt vill sätta någon etikett på vad som försiggår. Så vi får helt enkelt vänta och se vad som händer!

Frøya Sofie Winther, BENJAMIN INGROSSO

Benjamin och Frøya syntes ihop på Melina Criborns Youtubekanal.

FOTO: YOUTUBE

Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, YOUTUBE

SENASTE NYTT!