Bianca visar upp gravidlyckan – orden om stora händelsen: ”Älskar dig”

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso älskar barn och har länge varit öppen med att hon gärna vill ha många egna barn. Men samtidigt har hon varit tydlig med att hon vill ha stadgat sig före det ska ske. Nu kan Bianca istället berätta att hon ska få bli gudmor till hennes vän Melina Criborns bebis!
0:28

Efter reklamen: Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

(0:28)

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest folkkära kändisar och hon har många strängar på sin lyra. Förutom att vara bekväm framför tv-kameran så är hon även entreprenör, influencer och youtuber.

Sedan drygt åtta år tillbaka har Bianca varit tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 27, men det har inte alltid varit en dans på rosor. Vid vissa tillfällen har paret nämligen tagit både korta och längre uppehåll. Men det senaste året har kärleken kilat stadigt mellan dem. I sommar flyttar de även in i en 300 kvadratmeter stor våning på Östermalm i Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos nya barnbesked

Bianca har tidigare varit öppen med att hon gärna vill skaffa barn med Phillipe. Faktum är att han är den enda hon ser som skulle kunna bli pappa till hennes barn. När Bianca nyligen gästade Efter fem berättade hon om sin barnlängtan men också varför hon vill vänta lite med just den biten.

– Jag tänker att jag är ung och jag har inga barn så jag kan ju jobba så här mycket nu utan att det går ut över någon annan. Sen när jag får barn kan jag ”take a step back” Jag jobbar ju verkligen för mina framtida barn så jag kan ge dem mer tid, sa Bianca i den tv-sända intervjun.

Bianca har en nära vän som heter Melina Criborn, i realityserien Wahlgrens värld har tittarna fått se när hon gifte sig med sin Jacob Criborn. Och för snart två år sedan blev de föräldrar till en dotter som fick namnet Cleo.

Erics flickvän Hanna visar upp bebislyckan

Därför blev inte Bianca Ingrosso gudmor till Cleo Criborn

Vid det laget var det mycket snack om vilka som skulle bli gudföräldrar till Cleo. Det visade sig då att Melinas bästa vän Johanna blev gudmor och Benjamin Ingrosso blev gudfar!

Melina har tidigare berättat hur det egentligen kom sig att Benjamin fick bli gudfar men Bianca fick inte bli gudmor till Cleo.

– Den frågan får jag dagligen. "Varför blev inte Bianca gudmor?". Man bara, jo för att jag kanske har andra vänner också? Nu blev det bara så, sa Melina i Bathina Philipsons podcast och fortsatte:

– Johanna är min bästa bästa vän i livet och vi har liksom känt varandra sen vi var sju år. Och Bianca har ju också sin plats. Det är som hon själv säger, att hon är ju moster ändå.

Men nu ska familjen utökas ytterligare och snart kommer en liten lillebror till Cleo! Och nu kanske det är många som undrar vem som blir gudmor till familjens lilla son och det är faktiskt ingen mindre än Bianca Ingrosso!

Nu delar Bianca med sig av den stora lyckan!

”En snart blivande mamma och en gudmor. Älskar dig”, skriver Bianca på Instagram till en bild på henne och gravida Melina.

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!