Eric Saades flickvän Hanna visar upp bebislyckan – stora glädjen

ERIC SAADE, HANNA SCHÖNBERG

Eric Saade och flickvännen Hanna Schönberg har varit ett par i snart två år. Nu visar Hanna upp bebislyckan – se bilden här!
0:20

Efter reklamen: Eric Saade om varför han tackade ’ja’ till Let’s dance

(0:20)

Det var under sommaren 2020 som paret Eric Saade, 31, och Hanna Schönberg, 23, träffade varandra för första gången och senare uppstod kärlek. Däremot dröjde det drygt ett halvår innan paret faktiskt offentliggjorde sin relation.

Eric Saade har tidigare berättat vad det var som gjorde att han kände så starkt för Hanna.

”Vi träffades första gången sommaren 2020 på ett poolparty med gemensamma vänner. Hanna var så chillad, hon bara var sig själv. Hon var helt osminkad och försökte inte göra sig till eller så. Det var då jag visste att jag skulle falla för henne om vi någonsin skulle ses igen”, har han berättat under en frågestund på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Eric Saade högaktuell i Let's dance 2022

Sedan dess har mycket hänt för paret och de är bland annat sambos. För Erics del är det mycket som händer just nu då han är en av kändisarna som ställer upp i Let's dance 2022!

Eric dansar med proffsdansaren Katja Luján Engelholm, 29, som förra året dansade med Anis don Demina, 28, och tillsammans kammade de hem en andra plats i tävlingen!

Under Erics tid i Let's dance har vi kunnat se att han och Katja umgås mycket med dansparet från Landskrona, nämligen Filip Dikmen, 25, och Linn Hegdal, 26. Det hela började med att Linn och Katja är goda vänner och på så vis har även Filip och Eric funnit varandra. Däremot har det inte alltid varit frid och fröjd mellan Linn och Katja. För några år sedan var de nämligen varandras största rivaler i SM och VM.

– Skvallret är att Linn och Katja inte gillade varandra alls. Men i jämförelse med de andra så hälsade Linn och Katja på varandra. Alla andra hatade varandra. De gillade inte varandra men de hälsade. Inte ett enda ord utbytt, hur många år tävlade ni mot varandra?, har Filip Dikmen avslöjat för Expressen.

Avslöjar
TV4:s okända förbud mot deltagarna som har barn

Eric Saades hemlighetsfulla barnbesked med Hanna

I Let's dance har det alltså funnits både rivalitet men även romanser. När Hänt träffade Eric och Katja på pressträffen inför Let's dance berättade de hur de ser på eventuella romansrykten som kan uppstå kring dem.

– Alltså, hur undviker man ett rykte? Jag tror inte man kan göra så mycket mer än att vara sig själv och veta vad som är sant. Sedan om någon vill sprida rykten så kommer det ju göras ändå, sa Eric till Hänt.

Men på frågan om att skaffa barn med Hanna blev Eric lite obekväm.

– Va? Nästa fråga!, sa han då och skrattade.

Nu kan Hanna däremot glatt visa upp hennes stora bebislycka! Det är nämligen vännen Molly Rustas, 27, som fått en liten son. Nu väljer Hanna att hylla och uppmärksamma det lilla nytillskottet i en story på Instagram.

”Hiiiii”, skriver Hanna till bilden på lilla bebisen.

HANNA SCHÖNBERG

Hanna visar upp vännens nyfödde son.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!