avslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjar
Idol 2023 marknadsföring banner

TV4:s okända förbud mot deltagarna som har barn – jurymedlemmen avslöjar

09 apr, 2022 
ANN WILSON, LET'S DANCE
Let's dance är i fullgång.
Det är flera tappra deltagare med – men TV4 gör det inte så enkelt för dem.
Nu avslöjas en hård regel, specifik riktad mot de som har barn.
Annons
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

Let's dance 2022 är i full gång och i vanlig ordning är det en bred mix av deltagare som ställer upp i det populära programmet på TV4.

Under tio lördagkvällar i vår får vi följa tio folkkära kändisar som alla har ett och samma mål – nämligen att vinna den prestigefulla dansskon. För två personer är däremot resan över. Förra lördagen var det författaren Henrik Fexeus, 50, och hans danspartner Malin Watson, 49, som tyvärr fick tacka för sig.

Lördagen innan det var det den folkkära Mia Parnevik, 54, som tvingades lämna tävlingen. Trots att hon räknade med att gå längre i tävlingen så såg hon det positiva i det hela. Hon skulle ju nämligen få åka hem till Florida, där det är betydligt varmare och ingen snö.

Annons

Doktor Mounas otäcka skada under träningen

Under förra lördagen var det som sagt Henrik och Malin som fick lämna tävlingen, men det var även några dramatiska incidenter som hände. Marie Mandelmann, 58, fick kramp mitt under dansframträdandet och Doktor Mouna Esmaelizadeh, 41, hade riktigt ont i höften efter ett lyft på träning.

När Hänt träffade Mouna efter hennes framträdande berättade hon om kampen.

– När jag vaknade i morse, hur mycket jag än försökte övertala mig själv så gjorde det så vansinnigt ont. Jag kunde inte ens ta ett andetag, jag grät liksom och kunde inte gå eller någonting, sa hon till Hänt.

LET'S DANCE 2022
Doktor Mouna vägrade ställa in vågade lyftet.

Okända regeln i Let's dance – stoppar deltagarnas barn

Nu återstår det att se om de två danserskorna återhämtat sig och kan vara på plats på lördagen. Några som däremot inte kommer vara på plats på Let's dance-kvällen är anhöriga som är under 18 år.

Annons

När Hänt träffade jurymedlemmen Ann Wilson, 53, på pressträffen inför Let's dance berättade hon om glädjen att äntligen få ha sin son Tom, 18, på plats i studion!

– Han kommer vara på plats. För första gången får han sitta i publiken och kanske även ta ett glas vin nu när han är 18 år. Så det ska bli jättekul att ha honom med, säger Ann till Hänt.

Tom har tidigare bara sett sin mamma på genrepen, då regeln stoppat honom. Tom var bara 1 år gammal när Ann gjorde sin första säsong i Let's dance.

Det är flera av årets deltagare som har barn, som man inte ser röken av i tv-rutan och det hela beror helt enkelt på att de inte har åldern inne. För att få sitta i publiken bland de anhöriga på Let's dance måste man alltså ha fyllt 18 år, annars får man bara gå på genrepet.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons