Christina Schollin visar upp hemmet – efter lyxrenoveringen: ”Njuter”

Christina Schollin visar upp hemmet – efter lyxrenoveringen: ”Njuter”

Christina Schollin och maken Hans Wahlgren har renoverat hemmet, och det är minst sagt lyxigt. Kika in deras maffiga investering här!
Se när Christina Schollin tatuerar sig
1:20

Efter reklamen: Se när Christina Schollin tatuerar sig

(1:20)

Slå på ljud

Kändisfamiljen Christina Schollin, 84, och Hans Wahlgren, 84, har skapat generationer av kreativa personer som vi alla vet namnet på. De är artister, skådespelare och tv-profiler.

Det är nästan överflödigt att berätta att de är föräldrar till Pernilla Wahlgren, 54 och Linus Wahlgren, 45, men alla känner inte till att de även har den äldsta sonen Peter Wahlgren, 58, som valt ett liv utanför rampljuset.

Lika välkänt som vilka deras barn är, är namnen på deras barnbarn, särskilt just Bianca Ingrosso, 27 och Benjamin Ingrosso, 24 Men även de har storebror Oliver Ingrosso, 32 som precis som sin morbror Peter valt ett liv utanför rampljuset. Istället har han följt sin fars fotspår, och är likt pappa Emilio Ingrosso restaurangägare.

Det yngsta syskonet Theo Wahlgren,15, har synts i Wahlgrens värld, och om han väljer en karriär inom underhållning återstår att se!

Comeback som skådespelerska efter 25 år

Christina Schollin är skådespelerska och trots sin ålder fortfarande högaktuell. Tidigare i år hade pjäsen Macbeth premiär på Dramaten, där Christina spelar rollen som drottning. Pjäsen är en nyskriven version av just Shakespeares klassiker Macbeth.

Den rollen var Christinas skådespelar-comeback på nationalscenen efter 25 år.

– Jag gillar utmaningar i livet och det här var den ultimata utmaningen. Det är en spännande och krävande roll som kräver sin aktris, har Christina tidigare sagt till Aftonbladet.


Lyxdetaljen i nya hemmet

Att familjen Wahlgren/Ingrosso är framgångsrik och även har tjänat mycket pengar är ingen hemlighet. Bianca Ingrosso köpte nyligen en lyxig lägenhet med en saftig prislapp på över 40 miljoner kronor.

Nu har Christina Schollin och Hans Wahlgren renoverat sitt hem låtit bygga en lyxig pool i sitt hem. Spana in bilder nedan!


FOTO: TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN