Så ser Pernilla Wahlgrens nya lyxhus ut – då flyttar hon

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har köpt en tomt på Lidingö där hon ska bygga ett egendesignat hus.
Nu är ritningarna klara – och hon kan till och med sikta på ett inflyttningsdatum.
TV: Storbråk mellan Pernilla och Bianca i Wahlgrens värld
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, är just nu lyckligare än någonsin! Efter att hennes dotter Bianca Ingrosso, 26, avslöjade att hon har börjat dejta någon har det fullkomligt strålat om Pernilla.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Förra veckan stod det klart att det är modellen och säljaren Christian Bauer, 55, som är Pernillas nya kärlek. Allt har gått väldigt snabbt för paret, men som man brukar säga; är det rätt så är det lätt. Detta är något Pernilla kan skriva under på och i det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam pratade hon mycket om Christian.

– Han är väldigt snäll. Jag tror jag har träffat den snällaste människan på jorden, säger hon och fortsätter:

– Det har gått fort men det var väldigt många pusselbitar som föll på plats när vi var i Marbella och jag har aldrig upplevt såhär stark kärlek. Du vet, vi bara grät hela tiden och vi bodde där i vårt hus och det var inga konstigheter. Det är som att vi är ett tryggt par samtidigt som vi är så nykära och pirriga så att det är sinnesjukt.

Pernilla bygger sitt drömhus

Förutom att numera titulera sig som flickvän så är hon ju också tv-profil och show-artist. I familjens egna realityserie Wahlgrens värld har tittarna fått veta att Pernilla har köpt en tomt på Lidingö där hon ska bygga sitt drömhus.

När Pernilla köpte tomten så fanns det bara lite rester kvar av ett gammalt hus. Men Pernilla gillade läget och framför allt närheten till bästa vännen Emilia Karlsson, så hon slog till! Hon bestämde sig då för att bygga sitt egna drömboende.

Tillsammans med arkitekten Heidi Mikalsen har Pernilla haft ett och annat att säga om byggplanerna. Nu har alla beslut tagits och det är bara för byggarna att dra igång!

Då går flyttlasset – se bilderna på nya huset här

Och huset som nu ska byggas är inte pjåkigt! Det är rejält och har många fönster med stora ljusinsläpp, det finns en pool, en bar och stora balkonger. Dessutom så har det redan fått ett namn – nämligen Villa Nilla!

”ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna - & om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år...!!”, skriver Pernilla på Instagram.

Nu återstår det alltså bara att se om allt går som det ska, som det förhoppningsvis gör. Så inför sommaren 2022 kanske Pernilla och Christian till och med är sambor och flyttar in tillsammans!

Se bilderna här!

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins ord om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Hur träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer? Pernilla avslöjar

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN