Pernilla Wahlgren öppnar upp om relationen till nya kärleken

Det var några veckor sen nu som Bianca Ingrosso avslöjade att hennes mamma Pernilla Wahlgren inte längre är helt singel. Sen en tid tillbaka har Pernilla dejtat en man som hon varit förtegen om. Men nu öppnar hon upp sig om detaljer kring deras relation.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkära artister. Hon växte upp i rampljuset med två kända föräldrar – Hans Wahlgren och Christina Schollin. Och sedan barnsben har hon följt deras fotspår och velat underhålla. Vi har sett henne på scenen i många olika tillställningar, shower och tv-program.

Så blyg med att bjuda på sig själv är hon inte och det har hon minst sagt gjort de senaste åren i egna tv-programmet Wahlgrens värld. Här får tittarna följa henne och dotter Bianca Ingrosso i deras liv, året runt. I programmet finns det inga filter utan de är sig själv till hundra procent, vilket folk runtom hemma i tv-sofforna uppskattar.

Pernilla Wahlgens singelliv

Någonting som följt med Pernilla genom åren sedan uppbrottet med yngsta sonen Theo Wahlgrens pappa är att hon är singel. Anledningen till att det varit fokus på hennes civilstånd är på grund av att hon själv valt att prata om det, skämta om det och som vanligt bjuda på sig själv. Det har tagits upp i hennes egen show Kort, glad och tacksam, i Wahlgrens värld och i podden hon har tillsammans med Sofia WistamWahlgren och Wistam.

Därför var det många som blev glada för hennes skull när Bianca för några veckor sedan avslöjade att Pernilla börjat dejta en man. Det enda hon avslöjade då var att mannen såg bra ut och att hennes mamma var väldigt lycklig. Dessutom berättade Bianca att hon själv inte träffat honom än, och det var för att hon ville låta sin mamma ha honom för sig själv ett tag.

Pernilla har varit väldigt hemlighetsfull med vem mannen hon dejtar är. Hon har bekräftat att hon träffat någon och att hon fått till det. Vem den lycklige är har hon hållit för sig själv, en man har dock pekats ut som Pernillas nya kärlek.

Huruvida det stämmer eller inte får tiden utvisa. Men nu har Pernilla för första gången öppnat upp om detaljer kring relationen med honom. I det senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam berättar hon.

Pernilla Wahlgren om relationen med nya mannen

Pernilla och Sofia har fått meddelanden till podden som de läser upp. Och i ett meddelande är det en tjej som minns att en spåtant sagt till Pernilla att hon kommer träffa en man som är kort, tjock och har en rosa skjorta på sig. Vilket de skrattar gott åt samtidigt som Pernilla berättar hur han egentligen ser ut.

– Han är inte kort och han är inte tjock, och jag har inte sett röken av den där rosa skjortan kan jag säga, berättar hon.

Dessutom berättar hon om varför hon vill vara öppen om att hon dejtar, men inte berätta vem det är.

– Man vill ju ha den här första tiden för sig själv, och jag har faktiskt ingen anledning att gå ut med vad han heter eller vem han är. Och han har inget intresse av det heller, säger hon.

Sofia ställer då frågan om hur det kommer se ut i framtiden. Om man dejtar Pernilla Wahlgren, måste man vara med på hennes sociala medier då? Och framförallt, måste man vara med i Wahlgrens värld?

– Det måste man verkligen inte. Men första dejten vi var på faktiskt så frågade han just det men jag fattar inte hur går det till liksom. Har ni folk som filmar er hela tiden? Ja gud ja, hela tiden sa jag. Om du tittar runt nu så sitter det kameror på väggarna, berättar hon och fortsätter:

– Men han fattade ju att jag drev, han är smart killen. Han är inte bara snygg han är smart också.

Så det är inget krav från hennes sida att man ska vilja synas i hennes kanaler. Däremot berättar hon att det kommer avslöjas en del kring relationen i Wahlgrens värld om några månader. För hon har berättat om det i programmen som spelas in just nu. Och tills dess ska hon fundera på om hon kommer visa upp honom eller inte.

I samma veva avslöjar hon också att mannen inte har sett Wahlgrens värld än. Men vem vet, nu kanske det blir ändring på det.

LÄS OCKSÅ: KAMPEN Filips stöd till Peg under tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: PIKEN Cecilias ord till TV4 om Let's dance