Theo Wahlgren har brutit nyckelbenet – nu berättar Pernilla Wahlgren

Theo och Pernilla Wahlgren

Det var inte länge sedan Theo Wahlgren fick besöka sjukhuset för en blindtarmsoperation.
Och nu har olyckan varit framme igen för den yngste sonen i syskonskaran.
I Pernilla Wahlgren och Sofia Wistams podcast Wahlgren & Wistam berättar hon om Theos senaste sjukhusvisit.

Pernilla Wahlgrens yngste son Theo Wahlgren fick för en dryg månad sedan åka in till sjukhuset på grund av otroliga magsmärtor när han var med sin pappa Joachim Lennholm. Det visade sig snart att hans blindtarm spruckit.

Theo blev då tvungen att akut operera blindtarmen och fick tillbringa några dagar på sjukhuset.

Pernilla Wahlgren stoppad från att träffa sonen på sjukhuset

Pernilla, som fick samtalet om att sonen blivit inlagd på sjukhus, åkte direkt dit för att visa sitt stöd men blev då nekad att komma in eftersom coronarestriktionerna bara tillät en familjemedlem.

– Joachim frågade sjuksköterskan om jag fick komma och hon bara ”nä, bara en förälder i taget”, berättar Pernilla i podcasten Wahlgren & Wistam och fortsätter:

– Så det tyckte jag var skitjobbigt och när jag kom hem sen så bröt jag ihop, då började jag storgråta. Det känns så hemskt som mamma att bara åka hem och så ska min son opereras och föras i ambulans och jag får inte vara med och sitta där bredvid honom.

EX Pegs avgörande beslut om Filip: ”Ute ur mitt liv”

Efter att Theo äntligen fått lämna sjukhuset och åka hem igen dröjde det inte lång tid innan olyckan var framme igen. Det var under en fotbollsmatch som han blev tacklad av en motståndare och bröt då nyckelbenet.

”Tillbaka på akuten med brutet nyckelben denna gång då..”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Pernilla Wahlgren om sonen Theos nya skada

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om när hon fick veta att Theo åkt akut till sjukhuset.

– Jag satt på premiären av min bror Linus föreställning och det var ingen mottagning så när jag kommer ut från teatern så har jag massa missade samtal från Theos pappa. Han berättar då att han är på akuten med Theo, berättar Pernilla och fortsätter:

– Han blev tacklad och tacklar tillbaka, han sa själv att han hörde när nyckelbenet gick av. Nu är det sex veckors rehabilitering igen och han kan inte spela fotboll på ett tag, men han är tuff och han klarar sig, avslutar hon.

Vi på Hänt sänder styrkekramar till Theo och hoppas han återhämtar sig snart!

LÄS OCKSÅ: Malou von Sivers om maken Sten Haage: Därför flyttade vi isär

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om svartsjuka i relationen med Christian Bauer

FOTO: Karin Törnblom/TT, Wahlgrens värld/Discovery+

Senaste nytt