TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Theo Wahlgren till sjukhus – har opererats för brusten blindtarm

07 sep, 2021 
Lovisa Ström
Pernilla Wahlgren & Theo Wahlgren
Pernilla Wahlgren har tillbringat det senaste dygnet på sjukhus tillsammans med sonen Theo Wahlgren.
Nu berättar tv-profilen vad det är som har hänt.
”Opererades inatt..”, skriver hon.
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Familjen Wahlgren är en av Sveriges kändaste familjer och i den stora syskonskaran finns Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren. Ständigt händer det något nytt i familjen och de firar ofta framgång efter framgång, men tidigare i veckan hände det något som var mindre kul.

Nu berättar Pernilla Wahlgren om sjukhusvistelsen med yngsta sonen Theo.

Därför vill inte Theo Wahlgren vara med i Wahlgrens värld

Medan Bianca och Benjamin syns en hel del på tv och sociala medier har Oliver och Theo valt att leva ett betydligt mer anonymt liv. Eller ja, så anonymt som det nu går att göra när man tillhör familjen Wahlgren. I en vlogg på Youtube berättar Pernilla och Bianca hur det kommer sig att Theo inte vill synas så mycket.

– Det är för att han är fjorton och är i en period i livet där man inte vill vara känd i skolan som ett kändisbarn. Man vill vara sin egen person och skapa sin egen identitet och han vill inte synas. Han har tagit bort alla sina bilder på Instagram och vill vara så anonym som det bara går, säger Bianca varpå Pernilla inflikar:

Annons

– Han vill inte vara med på min blogg eller Instagram så om vi lägger upp något på honom så frågar vi alltid om det är okej. Annars lägger vi inte upp något på honom.

Pernilla Wahlgren på sjukhus med sonen Theo

Och det är inte bara glitter och glamour i familjen Wahlgrens liv. Under natten till måndagen opererades nämligen Theo för sin blindtarm.

”Sover på SÖS med Theo som opererades för brusten blindtarm inatt..!”, skriver Pernilla Wahlgren innan hon fortsätter med att hylla personalen på sjukhuset:

”Måste bara få säga att personalen här är heeelt fantastisk!!!”

Men nu verkar allt vara lugnt och på Instagram visar Pernilla hur de underhåller sig genom att titta på Mauri Hermundsson avsnitt med Bianca.

Annons