Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att Oliver Ingrosso inte vill synas

Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso

Pernilla Wahlgren älskar att synas i rampljuset, precis som barnen Bianca och Benjamin Ingrosso.
Men Oliver har valt en lite annorlunda väg i livet.
Nu berättar Pernilla om olikheterna i familjen.
503 Service Unavailable

Tv-profilen och artisten Pernilla Wahlgren, 53, blev mamma för första gången 1989, när sonen Oliver Ingrosso, 32, kom till världen.

När Pernilla blev gravid med Oliver hade hennes karriär precis börjat ta fart på allvar, och ett internationellt genombrott väntade runt hörnet. Den stora familjelyckan satte stopp för dessa planer – och istället för att ta sig utanför Sveriges gränser stannade Pernilla på hemmaplan. Att det aldrig blev en internationell karriär är något hon inte ångrar, eftersom beslutet ledde till att hon istället bildade familj.

– Jag fattade ett beslut och jag är inte ledsen att det inte hände, sa Pernilla i en intervju med Damernas värld förra året.

Oliver Ingrosso om varför han inte medverkar i Wahlgrens värld

Som de flesta kanske vet blev Oliver inte det enda barnet Pernilla och ex-maken Emilio Ingrosso, 56, fick under sitt äktenskap. Fem år senare föddes dottern Bianca Ingrosso, 27, och mot slutet av 90-talet kom lillebrodern Benjamin Ingrosso, 24, till världen.

Att födas in i kändisskapet har inte varit några problem för varken Benjamin eller Bianca, som är två av Sveriges mest heta kändisar. Oliver Ingrosso har däremot valt att inte synas lika mycket i rampljuset som sina syskon.

Han vill exempelvis inte alls medverka i familjens realityserie, Wahlgrens värld.

– Det där är inte min typ av tv-program. Jag har aldrig fattat varför man ska kolla på Kardashian-familjen heller, eller Paradise hotel. Jag känner att jag har ett annat serieintresse, sa Oliver nyligen i en intervju med Aftonbladet.

Margaux första ord om nya kärlekslyckan – bilden avslöjar

Pernilla Wahlgren om att Oliver Ingrosso inte vill synas

Trots att Oliver inte syns lika mycket på tv eller i sociala medier umgås han ofta med sin mamma och sina syskon. Det verkar även som att han kommer väldigt bra överens med Pernilla Wahlgrens nya pojkvän, Christian Bauer, 44.

Men hur ser Pernilla egentligen på att Oliver har valt ett helt annat liv än Benjamin och Bianca? I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla har ihop med Sofia Wistam, 55, berättar hon om barnens olikheter.

– I vår familj så är ju jag, Bianca och Benjamin väldigt utåtriktade. Vi gillar att synas, annars skulle vi inte ha det här yrket vi har. Vi har inga problem med att dela med oss av våra liv på sociala medier, säger Pernilla och fortsätter:

– Oliver har mycket mer integritet. Och han ser ju inte det som någonting negativt, utan tvärtom. Så jag tror att vissa människor känner att ”ja, jag är en grå mus och jag är väldigt, väldigt normal och jag älskar det”.

Pernilla Wahlgren förtydligar sedan att hon inte menar att man är tråkig bara för att man inte vill vara i offentligheten.

– Man är ju inte en grå mus för att man är normal. Jag älskar normalitet, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Pernilla om kampen i relationen till sonen Oliver Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Därför firade inte Oliver midsommar med Pernilla Wahlgren

FOTO: TT

SENASTE NYTT!