Oliver Ingrossos ärliga ord om Wahlgrens värld – så ser han på det

Bianca Ingrosso & Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso kommer från en av Sveriges kändaste familjer.
Nu berättar han varför han inte gillar att stå i rampljuset och vad han egentligen tycker om Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens realityprogram Wahlgrens värld.

Med familjemedlemmar som Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso tillhör dj:n Oliver Ingrosso en av Sveriges kändaste familjer.

Trots detta gillar han inte riktigt att stå i rampljuset. I en intervju med Aftonbladet berättar han nu hur länge det har varit så samt sin ärliga åsikt om succéprogrammet Wahlgrens värld.

Därför gillar inte Oliver Ingrosso att stå i rampljuset

Har man sett alla säsonger av Wahlgrens värld vet man att Oliver knappt varit med någonting. Och det är ingen slump. För tidningen berättar han nämligen att uppmärksamheten inte är något för honom och att det faktiskt alltid har varit så.

– Jag tror att jag alltid har varit annorlunda från många i min familj ända sedan jag var liten, säger han och minns tillbaka till 1993 när hans mamma gifte sig med hans pappa Emilio Ingrosso:

Bianca om okända bråket – pratade inte på månader

– Det finns två bilder från mina föräldrars bröllop när jag sticker ut huvudet från bilen när vi precis har kommit fram. De är tagna med millisekunders mellanrum. På den ena bilden ser jag skitglad ut och på den andra bilden har jag fattat att det står en massa fotografer och människor som har kommit från den orten där de gifte sig för att komma och titta. Det gjorde mig förbannad, så på den andra bilden ser jag skitirriterad ut. Och jag var 3,5 år gammal. Det har alltid varit så.

Oliver Ingrossos ärliga ord om Wahlgrens värld

Då Oliver själv inte har något intresse av andras privatliv förstår han inte hur andra kan tycka det är så intressant. Samma gäller även Wahlgrens värld.

– Jag har aldrig förstått varför det finns ett sådant stort intresse för människors privatliv, jag själv är absolut inte intresserad av sånt, säger han och fortsätter:

– Det där är inte min typ av tv-program. Jag har aldrig fattat varför man ska kolla på Kardashian-familjen heller, eller ”Paradise hotel”... jag känner att jag har ett annat serieintresse.

Han avslöjar även att han faktiskt inte sett så mycket av programmet.

– Jag skulle säga att jag kanske har sett 10–15 avsnitt av det, ibland har jag suttit med morsan och hon tittar igenom det innan det sänds. Jag vet inte ens hur många avsnitt som finns.., erkänner han.

LÄS OCKSÅ: Dolph Lundgren säljer lyxvillan i Los Angeles – se bilderna här

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar alla deltagare i Idol 2021 – se hela lönelistan

SENASTE NYTT!