Pernillas starka ord om Bianca och Phillipe – efter alla uppbrott

Pernilla Wahlgren i rosa tröja. Bianca Ingrosso i beige kofta.

Pernilla Wahlgren ger sin dotter Bianca Ingrosso relationsråd i ett avsnitt av Wahlgrens värld.
Vad tycker mamma egentligen Pernilla om Biancas och Phillipes relation?
Läs allt här!
16:09

Efter reklamen: Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

(16:09)

Artisten Pernilla Wahlgren, 54, och dottern Bianca Ingrosso, 27, har länge varit navet i den omåttligt populära realityserien Wahlgrens värld.

Just nu går den elfte säsongen av serien på tv. Där syns Bianca flitigt, men som vi alla vet vid det här laget, kommer hon att medverka sporadiskt framåt. Detta då hon valde att hoppa av serien efter att den tionde säsongen sänts på tv.

Nyligen berättade Bianca att hon även avsäger sig uppdraget som jurymedlem i underhållningsprogrammet Talang för att satsa på andra projekt. Vad hon ska göra är hon fortfarande ganska kryptisk kring.

Kristin hyllar sonens nya relationen: ”Ni är underbara”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen flyttar ihop – efter alla år

Influencern och entreprenören Bianca har många bollar i luften karriärmässigt, men det är ofta de privata relationerna som hamnar i fokus.

I slutet på förra året meddelade Bianca att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 27, som varit i ett så kallat av- och på-förhållande väldigt länge, snart flyttar ihop i en gemensam lägenhet.

– Vi har gjort slut och blivit tillsammmans i åtta år, sju gånger. En gång per år, säger Bianca glatt i en synk i torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld.

Hon fortsätter med att berätta att det känns lite konstigt att hon varit både singel och i ett förhållande under varje år under de senaste åtta åren.

Bianca och pojkvännen Phillipe år 2020 vid premiären av Pernillas show Pernilla Wahlgren har Hybris.

Bianca och pojkvännen Phillipe år 2020 vid premiären av Pernillas show Pernilla Wahlgren har Hybris.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Se klippet här!

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om Bianca och Phillipes relation

I samma avsnitt besöker Bianca mamma Pernilla i det gröna huset på Lidingö, som hon hittills kunnat bo kvar i innan bygget av lyxhuset är färdigt. De har en fin mor- och dotterkonversation i burspråket i köket, samtidigt som Bianca sippar på en kaffe. Solen lyser utanför.

– Hur känns det med Phillipe nu då? Känns det nu som att ni är det där trygga paret?, frågar Pernilla dottern som sitter bredvid henne.

– Vårt problem är ju kommunikationen. Vi missförstår varandra. Men vi älskar ju varandra, är kära och har en enorm passion, svarar Bianca då ärligt och fortsätter:

– Jag vågar typ inte ens säga att vi är kära eller att vi älskar varandra eller ens lägga ut en bild på honom, för vi har blivit nästan som dig och pappa var. Att man liksom hånar er relation. Det har ju varit min mardröm!

Pernilla menar på att det faktum att det unga paret varit fram och tillbaka i sin relation till varandra så många gånger, men ändå hittat tillbaka till varandra är något som Bianca bör finna styrka i.

– Jag hoppas att de nu då inser att ”ja men nu är det väl de nu” och vårdar det! Ta till vara på den här kärleken som de uppenbarligen har till varandra, säger hon senare i en synk framför kameran.

Vi hoppas att Pernilla har rätt, då Bianca och Phillipe tveklöst är lyckliga med varandra. Åttonde gången gillt som man brukar säga!

Här har Bianca och Pernilla en fin pratstund om Biancas förhållande i torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld.

Här har Bianca och Pernilla en fin pratstund om Biancas förhållande i torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld.

FOTO: discovery+

FOTO: discovery+

SENASTE NYTT!