Steffo Törnquist pressar Bianca Ingrosso i Nyhetsmorgon: ”Du får inte”

Steffo Törnquist och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso gästade Nyhetsmorgon under fredagen.
Eftersom tv-profilen vägrade svara på en viss fråga fick Steffo Törnquist ta till med ett skämtsamt hot i direktsändning.
Läs allt här!
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, har tagit det svenska folket med storm och synts i många produktioner de senaste åren. Sedan 2018 har hon suttit i juryn i TV4:s Talang.

Bianca Ingrosso talar ut i tv om avhoppet från Talang

Under fredagskvällen går den stora finalen av stapeln och vinnaren av Talang 2022 ska koras. Programmet kommer dessutom att bli det sista som Bianca gör då hon tidigare i år plötsligt avslöjade att hon lämnar uppdraget. Det är ett eget beslut som Bianca fattat då hon vill lägga sin tid på annat.

– Det har varit en ära att få sitta med i den här fantastiska juryn, att få träffa alla otroliga talanger och få vara en del av det här magiska programmet. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka men det här blir mina sista avsnitt nu, sa Bianca på Instagram när nyheten avslöjades.

Därför vill Pernilla inte förlova sig med Christian

Under fredagsmorgonen gästade Bianca TV4:s Nyhetsmorgon för att prata mer om avhoppet. Precis som vid tidigare uttalande berättade hon att känslorna inför beslutet är tudelade. TV4-tittarna fick även se några klipp från Bianca Ingrossos tid i programmet.

Hemlighetsmakeriet inför kommande projektet

Steffo Törnquist, 66 och Sofia Geite, 40, som ledde Nyhetsmorgon denna morgon, var nyfikna på vad det är Bianca ska göra framöver.

Detta då Bianca tidigare berättat om att hon har ett stort projekt på gång, Under en intervju i Efter fem hintade Bianca vad det nya tv-formatet handlade om.

– Jag kommer fortsätta med tv. Det känns som att det behövs i tv-rutan det här. Det är inte reality kan jag säga, sa Bianca i programmet.

Eric Saade om varför han tackade ’ja’ till Let’s dance

Se klippet här!

Programledarna i Efter fem, Anna Brolin, 41, och Henrik Alsterdal, 42, blev snabbt nyfikna efter Biancas ord. När Anna sedan frågade om det var en talkshow gav tv-profilen en lurig blick och sa varken ja eller nej.

Steffo Törnquists hot efter Bianca Ingrossos vägran i tv

Även Steffo Törnquist hoppades få fram något nytt gällande uppdraget. Men Biancas svar var inte vad han hade hoppats på.

– Jag har ett nytt projekt på g som jag behöver ge kärlek och tid för, säger Bianca Ingrosso i Nyhetsmorgon.

– Du får inte berätta något? Inte ens om vi gör tusen nålar så kommer du berätta något? säger Steffo och Bianca skakar på huvudet.

– Det har du hotat med hela morgonen, säger kollegan Sofia Geite.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!