Därför vill inte Pernilla Wahlgren förlova sig med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren i rosa tröja. Christian Bauer i jeansskjorta.

Pernilla Wahlgrens kärlekslycka med pojkvännen Christian Bauer har väl knappast undgått någon?
Men i senaste avsnittet av Wahlgrens värld markerar Pernilla tydligt att hon inte är redo att förlova sig med honom.
Läs här för att veta varför!
Pernilla Wahlgren bryter ihop efter händelsen med Christian: ”Tycker så synd om dig”
0:48

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren bryter ihop efter händelsen med Christian: ”Tycker så synd om dig”

(0:48)

Slå på ljud

Schlager- och realitydrottningen Pernilla Wahlgrens, 54, kärleksliv är minst sagt spirande. Efter många år som singel kunde hennes dotter Bianca Ingrosso, 27, äntligen avslöja att Pernilla träffat någon speciell.

Tv-profilen hemlighöll den nya kärleken ett tag, men till slut tog lyckan över och hon var tvungen att avslöja pojkvännens identitet; Christian Bauer, 56.

Det har väl knappast undgått någon att Pernilla är otroligt lycklig i det nya förhållandet, och många trogna följare och fans har delat hennes glädje.

Men nu berättar stjärnan att hon inte vill förlova sig med Christian. Hur kommer det sig?

Kritikstorm mot Mästerkocken: ”Där brast TV4 rejält”

Verkliga anledningen bakom Christian Bauers medverkan i Wahlgrens värld

I realityserien Wahlgrens värld delar Pernilla generöst med sig av scener ur vardagen. Den senaste säsongen, säsong elva, har nyligen haft premiär på Kanal 5 och discovery+.

I höstas blev det känt att Bianca hoppar av tv-serien på grund av att hon har stor framgång på annat håll och helt enkelt behöver prioritera nya projekt. Men tittarna behöver inte misströsta för det, Pernilla får nämligen sällskap av en annan viktig person; nya kärleken och pojkvännen Christian.

Christian gjorde entré i serien för första gången i det allra sista avsnittet av säsong tio. Då var han bara med i en kort sekvens under en sommarfest med Pernillas familj. Men hur kommer det sig att han numera är en så självklar del i den nya säsongen? Nu berättar Pernilla hur det egentligen gick till:

– Vi frågade: ”Kan du tänka dig?” och han sa ja. Han säger alltid ”om du vill, jag gör vad du vill”. Härligt att träffa en kille som gör vad jag vill, säger Pernilla till Aftonbladet i en ny intervju.

I en kommentar till Hänt utvecklar Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet, Pernillas svar angående Christian Bauers medverkan.

”I säsong 11 av Wahlgrens värld får tittarna ta rygg på Pernillas vardag och liv. Pernillas omgivning, nära och kära medverkar om de vill, kan och har möjlighet”, skriver hon i meddelandet.

I premiäravsnittet av den nya säsongen av Wahlgrens värld får vi följa med Pernilla och Christian på deras kärlekssemester i Spanien.

I premiäravsnittet av den nya säsongen av Wahlgrens värld får vi följa med Pernilla och Christian på deras kärlekssemester i Spanien. Oj så härligt det ser ut!

FOTO: discovery+

Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Se klippet här!

Därför vill Pernilla Wahlgren inte förlova sig med Christian Bauer

Men i torsdagens avsnitt av realityserien gör Pernilla en tydlig markering.

I avsnittet får vi nämligen följa med Pernilla på ett influencerevent i centrala Stockholm. Det är kompisen Sofia Wistam, 55, som lanserar smycken och därmed har bjudit in till en lanseringslunch.

På lunchen finns också sierskan Susanne Swantesson, 59, som rest från Göteborg. Alla gästerna får möjlighet att bli spådda i tarotkort.

Pernilla Wahlgren säger snabbt att hon är skeptisk till det hela, eftersom hon är offentlig och därmed gör det ganska enkelt för dem. Men hon ändrar sig efter upplevelsen.

Sierskan Susanne spår Pernillas framtid i ett inslag från Wahlgrens värld säsong elva. Pernilla är skeptisk först, men dras snabbt med i de sanningar som sierskan ger henne.

Sierskan Susanne spår Pernillas framtid i ett inslag från Wahlgrens värld säsong elva. Pernilla är kritisk till spådomar först, men dras snabbt med i de sanningar som sierskan ger henne.

FOTO: discovery+

– Du kommer få en till bekräftelse av den här personen. Han kommer lova dig nått eller säga något tydligare till dig i november ser jag. Han har planerat jättemycket i framtiden, säger Susanne om Pernillas kärleksliv efter att Pernilla bekräftat att hon har en romantisk relation.

– Inget frieri eller något sånt. Det är för tidigt, säger Pernilla i en synk efter inslaget.

Det låter med andra ord som om Pernilla inte helt och hållet är emot idén att förlova sig och gifta sig med Christian någon gång i framtiden, men att det är lite för tidigt just nu.

Vi får också ha i åtanke att det var ungefär ett halvår sedan programmet spelades in, så det kan ju hända att Pernilla hunnit ändra sig sedan dess!

FOTO: discovery+

SENASTE NYTT!