Penny Parnevik om att skaffa ett tredje barn med Douglas Murray

Penny Parnevik & Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murray har två barn tillsammans. Nu berättar Penny hur hon hade tänkt om hon blev gravid idag igen.
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan gifta
Slå på ljud

Influensern och tv-profilen Penny Parnevik har länge varit öppen med att hon vill bli en ung mamma och när hon träffade hockeyspelaren Douglas Murray var det därför inga tvivel kring att de skulle få barn tillsammans. I augusti år 2019 föddes deras första gemensamma barn, sonen Atticus och bara drygt ett år senare kunde de meddela att han skulle få ett syskon.

I podden Pillowtalk berättar hon nu hur hon skulle reagera om det visade sig att hon var gravid ännu en gång.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Penny om kampen med att vara tvåbarnsmamma

LÄS MER: Därför vill Peg Parnevik lämna Sverige

I februari tidigare i år föddes Penny och Douglas dotter Pebble, och på deras sociala medier kunde man läsa om deras lycka över att både dottern och Penny mådde bra efter förlossningen. Men livet som tvåbarnsmamma har inte bara varit en dans på rosor, och på både Instagram och Youtube har Penny många gånger varit öppen med både med- och motgångarna som kommer med att ha vara mamma.

”Söndag, jag var hög på livet, på familjelyckan, hade förmodligen massa adrenalin. Nästa dag rann min mjölk till, mina hormoner ändrades, min kropp kändes som att jag hade blivit påkörd av en bil, jag fortsätter kissa i mina byxor och mina bröst gör så ont. Jag är dock fortfarande så lycklig. Genom migränen och smärtan kan jag komma ihåg att det här kommer att passera snart och jag kommer få njuta av min familj”, skriver hon bland annat i ett ärligt inlägg på Instagram.

Nu berättar hon hur hon tänker kring att bli trebarnsmamma idag.

Pennys tankar om att bli trebarnsmamma idag

– Om jag skulle bli gravid just i den här sekunden, att jag kissa på en sticka och bara "oh fuck jag är gravid", så skulle jag verkligen överväga en abort. Jag känner mig inte redo för att vara gravid eller ha barn igen. Jag tror att det skulle sabba min livssituation väldigt mycket. Jag tror att det skulle vara dåligt för mig och Douglas för jag tror att vi skulle vara extremt stressade och ha alldeles för mycket att stå i. Men det skulle inte vara en självklarhet för mig, säger hon innan hon fortsätter:

– Men det är ju ett jobbigt beslut oavsett, även fast det skulle vara en självklarhet så gör det ju ont och det blöder. Det är ju inte nice beslut att ta.

LÄS OCKSÅ: Dit flyttar Jesper och Mia Parnevik efter att ha sålt huset i Florida

LÄS OCKSÅ: Elena Belle och David Charvets okända relation – nya bilderna visar

SENASTE NYTT!