LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik om verkliga relationen till 17 år äldre pojkvännen Douglas Murray

10 apr, 2021 
Douglas Murray, Penny Parnevik
Penny Parnevik och Douglas Murray har varit ett par under flera års tid och tillsammans har de barnen Atticus och Pebble. I podden Pillowtalk berättar nu Penny om den verkliga relationen till Douglas.
Annons
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan giftaBrand logo
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan gifta

Penny Parnevik, 24, och Douglas Murray, 41, har varit ett par under flera års tid. För snart två år sedan blev de föräldrar för första gången till sonen Atticus och nu i slutet av februari kom lillasyster Pebble till världen.

Penny och Douglas träffades för flera år sedan. Faktum är att de lärde känna varandra i och med att Pennys pappa Jesper Parnevik, 56, är god vän med Douglas. Jesper är före detta proffs-golfare och Douglas har tidigare varit hockey-proffs, så de har en del gemensamt.

– Vår pappa har alltid varit ascool med våra dejtingliv, sa Penny i podden Pillowtalk innan hon fortsatte:

– Och folk typ bara "så sjukt att Douglas får dejta Penny". Asså pappa bara "you are your own person", du får dejta vem du vill.

Ryktet om Pennys relation med Douglas

Penny och hennes syster Peg Parnevik, 25, har podden Pillowtalk tillsammans. I podden pratar de om allt möjligt som handlar om deras liv, ibland svarar de även på lyssnarnas frågor och försöker ge sina råd. Men i det senaste avsnittet av podden valde Peg och Penny att svara på rykten som cirkulerar om dem.

Annons

Det är när de pratar om att Penny har haft det ganska lätt i livet som de kommer in på att många lyssnare tror att Penny bara gifter sig med Douglas för pengarnas skull.

– Så många folk har skrivit det till mig! But I wouldn't put up with that man for just the money, säger Penny då.

Pennys svar om verkliga relationen med Douglas

Penny och Douglas skulle ha gift sig förra sommaren, men på grund av restriktionerna på att max 50 personer fick vistas på samma ställe samtidigt, så valde de att skjuta upp bröllopet. Det har dock visat sig i efterhand att paret redan är gifta enligt Skatteverket.

Faktum är att de ingick äktenskap redan i maj 2019 och vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

Men nu menar Penny helt enkelt att hon älskar honom oavsett om han har pengar eller inte. Så det här ryktet om deras relation är med andra ord inget som stämmer.

– Nej eller asså nu menar jag att I love him so much, that's why I put up with him, the money wouldn't be enough, förklarar Penny.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons