RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Pelles oväntade ord om Petra Malm: ”Gapig”

20 okt, 2022 
Pelle Lilja och Petra Malm
Pelle Lilja har en betydande roll som lagledare i lag syd i Robinson.
I en intervju med Hänt uttalar han sig oväntat om programledaren Petra Malm.
– Hon är så jävla gapig, säger Pelle.
Annons
Isabella om Petra som programledare: "Sadistisk"Brand logo
Isabella om Petra som programledare: "Sadistisk"

Just nu är det Robinson för hela slanten! De som är ett fan av överlevnadsprogrammet kan inte vara annat än överlyckliga över att det i år sänds två säsonger istället för en.

En säsong sändes under våren och nu är det alltså dags för höstsäsongen. Vårens säsong leddes av Anders Öfvergård, 54, som tittarna är vana vid att se. Men efter att kanalen avbröt kontraktet med programledaren syns nu en ny profil i rutan.

Det är nämligen den före detta elitsoldaten Petra Malm, 45, som tagit över stafettpinnen efter Anders. Hon är tidigare välkänd programledare från Elitstyrkans hemligheter.

Anders Lundin gör comeback i Robinson – tar över efter Petra

Men allt det roliga har ett slut och inför säsongen kunde TV4 avslöja att säsongen som kommer sändas våren 2023 redan är inspelad – men inte med Petra i spetsen.

Annons

Det är nämligen Anders Lundin, 64, som gör comeback i programmet.

Det var inför den tredje säsongen av Robinson som Anders blev tillfrågad om programledarrollen och tackade ja. Han ledde sedan programmet de fyra nästkommande säsongerna. Detta var 20 år sedan och nu är han alltså tillbaka i överlevnadsprogrammet!

– Tro det eller ej, det kommer att handla om människor, som lever på en öde ö och ska klara sig med nästan ingenting, och som ibland blir lite osams och ibland röstar ut varandra, säger Ander Lundin till Hänt när vi träffar honom på premiären av En värld av Skifs.

Pelle Liljas oväntade ord om Petra Malm: ”Gapig”

Pelle Lilja, 58, har redan från start haft en betydande roll som lagledare i lag syd. I en intervju med Hänt berättar han att han tidigare tänkt söka till Elitstyrkans hemligheter som Petra tidigare ledde – men han ansåg att hon var så gapig.

– Jag har sett Elitstyrkans hemligheter och har tänkt att söka dit förut. Men jag har tyckt att hon är så jävla gapig och håller på och ska vara tuff men hon va skitbra med oss. Riktigt, riktigt bra. Jag gillar henne, hon brydde sig om oss. Hon var genuin och trevlig, jag gillar henne, berättar Pelle.

Samtidigt förstår Pelle att hon längtar hem till familjen efter att ha varit borta och spelat in Robinson, och att Anders därav tar över programledarrollen.

– Jo men hon var borta mycket från familjen och det måste man respektera tänker jag. Den är en lek och det är den roligast leken jag kanske gjort någonsin men det slår ju inte familjen så är det ju. Så det förstår jag verkligen.

FOTO: TV4

Annons