Tittarnas starka reaktioner om Robinson – TV4 byter ut programledaren Petra Malm

Petra Malm

Robinson är äntligen igång igen och det är Petra Malm som leder oss genom programmet. Men allt gott har ett slut och nu byts hon ut.
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson
0:35

Efter reklamen: Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson

(0:35)

Slå på ljud

Höstens säsong av Robinson är i full gång och engagemanget från tittarna är starkt.

Säsongen tar plats på Malaysias stränder och det bjuds som vanligt på våghalsiga deltagare som är sugna på vinst.

Vi ser även Sveriges första kvinnliga elitsoldat Petra Malm, 45 som är på plats i Malaysia. När hon fick frågan om Robinson verkade det vara glada miner när hon berättade om förväntningarna:

– Jag är väldigt spänd över att få göra min första säsong som programledare för Robinson. Jag kan lova att vi har en väldigt fin säsong framför oss med mycket spänning, intriger och kämpaglöd från alla inblandade deltagare. Jag hoppas min bakgrund som elitsoldat har lyst igenom i mitt programledarskap och att mina kunskaper bidrar till en förståelse för vad deltagarna går igenom i form av hunger, trötthet och mentala påfrestningar.

Tittarna är mer än nöjda med Petra som programledare men nu visar det sig att hon byts ut och reaktionerna är blandade.

Höstens deltagare – sugna på revansch

I denna säsong av Robinson har vi flera intressanta deltagare. Alla har som vanligt med sig en personlig tillhörighet som är unik för varje deltagare. I år är det hela 17 deltagare som tävlar om Robinson-statyetten. Vi kan även se några bekanta ansikten i Gränslandet som är befolkat från starten.

Efter den förra säsongen så var det flera deltagare som insjuknade i den smittsamma sjukan covid-19. De som vi kan se igen är Christina Nordback, 34 Isabelle Resmark, 26 och Sandra Cucarano, 25.

Men ett bekant ansikte som vi får se för sista gången är som sagt programledaren Petra Malm.

TV4 byter ut Petra Malm – efter tittarnas starka reaktioner

Allt gott måste tråkigt nog ha ett slut. Något som Petra nu får känna på.

Efter en säsong av Robinson byts hon nu ut mot Anders Lundin, 64 som ska leda vårens säsong 2023 av Robinson.

Det har varit delade reaktioner om Petras roll som programledare i Robinson. Vissa vill se henne i en säsong 2 och andra har uttryckt att de saknar Anders Öfvergård i programledarrollen.

Tråkigt att se Petra lämna, men efter en lång tid borta är det begripligt. Hon har ju även familj som man förmodligen inte vill vara ifrån allt för länge.

Robinson och Gränslandet går att se på TV4 Play och TV4.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN