LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Lundins svar – därför lämnar Pam Robinson

19 okt, 2022 
André Färnsveden
Anders Lundin och Petra Malm.
Inför vårsäsongen av Robinson kommer Anders Lundin att ersätta Petra ”Pam” Malm.
Nu ger han ett svar om Pams försvinnande från programmet.
– Det blev ganska snabba puckar, säger Anders Lundin till Hänt.
Annons
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från RobinsonBrand logo
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson

Nu är höstsäsongen av Robinson 2022 igång och deltagarna har tagit sig till Malaysias stränder för att göra upp om den klassiska Robinson-statyetten.

Men det har skett en del förändringar i programmet sedan vårsäsongen, som sändes tidigare i år.

En av förändringarna är programledaren Petra ”Pam” Malm, 45, som har ersatt den tidigare programledaren Anders Öfvergård, 54. Men inför säsongen avslöjade TV4 att de även hade spelat in vårsäsongen för Robinson 2023, då med Anders Lundin, 64, som har lett programmet tidigare.

Anders Lundin om vårsäsongen av Robinson 2023

I den tredje säsongen av Robinson fick Anders Lundin förtroendet att leda programmet, vilket han gjorde i fyra säsonger. Nu, 20 år senare har han fått möjligheten att leda programmet igen.

Annons

När Hänt träffar Anders på premiären av En värld av Skifs, berättar han om den nya säsongen, som kommer att ha samma premiss som alla tidigare säsonger.

– Tro det eller ej, det kommer att handla om människor, som lever på en öde ö och ska klara sig med nästan ingenting, och som ibland blir lite osams och ibland röstar ut varandra, skämtar Ander Lundin.

Därför tror Anders Lundin att Pam lämnade programmet

Under hela höstsäsongen kommer Pam att vara programledare, sedan tar Anders Lundin över. När Hänt frågar ersättaren om varför han tror att Pam inte fortsätter att leda programmet, ger han ett uppriktigt svar.

– Ja, jag kan tänka mig att det blev ganska snabba puckar med två säsonger och det var jättekul att vara där nere i fem veckor och då var det några veckor kvar, säger Anders Lundin till Hänt och fortsätter:

– Jag tror att hon kände likadant att, det är roligt, men det räcker kanske en gång om året, om man har familj och barn i varje fall, och det har hon och det har jag.

Om Pam kommer tillbaka eller om det blir Anders som får fortsatt förtroende, är något han väljer att inte svara på.

– Spännande va? Man vet inte, jag tycker att det är rafflande!, säger Anders Lundin med ett stort leende på läpparna.

FOTO: Cornelia Nordström / EXPRESSEN / TT, TV4

Annons