robinson 2022

Robinson-Pelles bluff om sin ålder – nu avslöjar han sanningen om upptäckten

Pelle Lilja

Pelle Lilja valdes redan i det första avsnittet av Robinson ut till lagledare för lag syd.
Nu har följarna upptäckt en bluff om hans ålder.
Läs Pelles svar på tal här.
Isabella om Petra som programledare: "Sadistisk"
0:32

Efter reklamen: Isabella om Petra som programledare: "Sadistisk"

(0:32)

Slå på ljud

Den andra säsongen av Robinson för i år har dragit igång. Det är nämligen en av de stora ändringarna som gjorts i programmet. En säsong sändes under våren och nu har alltså höstens säsong dragit igång.

Under vårens säsong var det Anders Öfvergård, 54, som programledde överlevnadsprogrammet. Men efter att kontraktet med programledaren avslutades av TV4 är det nu ingen mindre än den före detta elitsoldaten Petra Malm, 45, som tagit över stafettpinnen efter Anders.

Momentet i säsongsstarten kritiserades starkt av tittarna

Säsongen hade en riktigt tuff start där två av deltagarna som tagit sig till Malaysia tvingades lämna tävlingen redan innan första natten på stranden.

En som hade en stor roll redan i det första avsnittet var Pelle Lilja, 58, som blev lagledare för lag syd. Han fick som första uppdrag att välja ut de deltagare som han ville ha i sitt lag.

Momentet där lagen valdes gick till så att lagledarna valde en och en tills det blev två stycken kvar som inte tilldelades något lag och därför skickades direkt till Gränslandet. Detta kritiserades starkt av tittarna då flera tyckte att det liknande att inte bli vald på idrotten i skolan.

Pelles bluff om sin ålder – följarnas upptäckt

Pelle som redan från start haft en betydande roll i lag syd har dessutom synts i tv-rutan redan innan sin medverkan i Robinson.

– Ja jag har faktiskt varit med som insatspolis i Beck-filmer och lite annat. Men då ser man aldrig att det är jag för då har vi alltid mask på oss. Enda gången man såg att det var jag, var när jag var med i Morden i Sandhamn. Jag spelade då död i ett badkar men jag kommer inte ihåg vilken det var dock, säger Pelle i en intervju med Hänt.

Pelle är även aktiv på Instagram – men nu är det en följare som lagt märke till en detalj.

I Robinson är det välkänt att Pelle är 58 år gammal – men på Instagram står det något helt annat. I hans profil står det nämligen att han är 55 år gammal.

I din profil är du tre år yngre!” lägger en följare märke till.

Oj har inte uppdaterat” svarar Pelle på kommentaren.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN