RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter tittarnas upptäckt i Robinson – nu avslöjar Pelle sanningen

11 okt, 2022 
Robinson, Pelle Lilja
Kritik har redan riktats mot premiären av överlevnadsprogrammet Robinson.
Nu börjar det dessutom spekuleras kring om segmentet i första avsnittet var uppgjort.
Nu svarar Pelle på de påstådda ryktena.
Annons
Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"Brand logo
Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"

Den andra säsongen för i år av Robinson hade under söndagen premiär. Det är nämligen nytt för i år. En säsong under våren och en under hösten. Mer Robinson tackar väl ingen nej till?

Något som också är nytt för denna säsongen är programledaren. TV4 valde nämligen att bryta kontraktet med den före detta programledaren Anders Öfvergård, 54. Men säsongen som sändes under våren var redan inspelad – så TV4 valde att sända den ändå.

Den som nu tagit över stafettpinnen efter Anders är ingen mindre än elitsoldaten Petra Malm, 45. Även om Robinson är nytt för henne är hon rutinrad inom yrket, hon har nämligen programlett Elitstyrkan.

Kritik riktas mot säsongspremiären

I söndagens första program fick sig deltagarna en riktig chock. Precis när de anlänt till stranden fick de det dystra beskedet att två av dem skulle tvingas lämna redan samma dag – innan äventyret ens hade börjat.

Annons

Det gick till genom att lagledarna valde en och en som de ville ha till sitt lag tills två stod utan lag. Andreas Haraldsson, 29, och Martin Larsson, 24, tvingades alltså lämna tävlingen. De fick istället åka till Gränslandet för att försöka tävla sig in i tävlingen igen.

Därför tror tittarna att det är uppgjort – nu svarar Pelle på ryktet

Något som det också spekuleras kring är om deltagaren Pelle Lilja vetat om något i förväg i programmet – helt enkelt om han skulle varit någon typ av mullvad. Anledningen till spekulationerna är att han tog det modiga beslutet att ta risken att lämna tävlingen – men istället blev lagledare.

De lägger också märke till att Pelle verkar veta mer än han borde.

Kan det kanske vara uppgjort? Så det blir bra tv. Det var ju också han som tog kommandot och sa ”leta efter saker, föremål” skriver en tittare och syftar på Pelle. Flera svarar på kommentaren att de håller med.

Känns som att det var uppgjort. Han styrde upp lagen direkt och lixom ”jag vet inte men vi ska nog leta ledtrådar

Kan han vara en mullvad? För jag har för mig att de haft det tidigare på Robinson

Men när Hänt når Pelle med frågan om detta så är svaret tydligt.

Jag visste absolut ingenting!” skriver Pelle i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons