LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pelle Hansson Edh om relationen till exet Karin Nordström idag

17 jan, 2021 
Pelle Hansson Edh och Karin Nordström
Karin Nordström dumpade Pelle Hansson Edh och fann kärleken på annat håll.
Nu berättar Pelle hur relationen mellan det tidigare Bonde söker fru-paret ser ut idag.
– Det föll väl naturligt, säger han till Hänt.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Många par har funnit varandra genom TV4:s Bonde söker fru. För bonden Pelle Hansson Edh dök kärleken upp när brevskrivaren Karin Nordström entrade programmet. Paret flyttade sedan ihop redan innan programmet hade börjat sändas på tv och lyckan såg ut att vara total.

I augusti tog kärlekslyckan en plötslig vändning då Karin avslöjade via ett inlägg på Instagram att relationen var över. Hon hade då beslutet sig att lämna Pelle och gården för att fortsätta sitt liv på annat håll, ett beslut som tog hårt på Pelle som fortsatt hade känslor för Karin.

Pelle Hansson Edh om relationen till Karin efter dumpningen

Häromdagen gick Karin dessutom ut med att hon träffat en ny kille. Det är drängen Dennis som fångat hennes hjärta och kärleken sprudlar. I en intervju med Hänt berättade hon att det inte var planerat men att hon inte kunde säga nej när kärleken väl dök upp. Pelle har tidigare uttalat sig om vad han känner kring Karins nya kärlek.

Annons

I en intervju med Hänt berättade Pelle bland annat att han hade fått reda på Karins nya relation via media och hennes Instagram-inlägg.

Även om uppbrottet tog hårt på honom har han idag valt att fokusera framåt. Snart ett halvår har nu gått sedan Karin lämnade gården men hur ser egentligen relationen ut, har de tidigare paret någon kontakt med varandra?

– I dagsläget så är det noll kontakt, dels så är det för att avståndet ändå är 60 mil emellan. Men dels så har man inte heller något gemensamt så eller någon anledning att ha kontakt känner man. Jag känner också att eftersom jag tyckte så pass mycket om Karin så känner man väl att för att jag ska kunna bearbeta det och gå vidare, så känner man att då är det nog bättre att inte ha kontakt, säger Pelle i en ny intervju med Hänt och fortsätter:

– Det är ett avslutat kapitel och nu är det dags att blicka framåt mot nya äventyr eller hur man ska se på det.

Annons

Plötsliga vändningen – månader efter uppbrottet

Detta är däremot inte ett beslut som fattades direkt efter att relationen avslutades. Till en början försökte de nämligen ha relationen på ett vänskapligt plan men Pelle förstod snabbt att det inte var en bra idé.

– I början hade vi lite kontakt så, det hade vi. Då levde man ändå på hoppet, det gjorde man ju. Sen trappades det av allt eftersom och man pratade mindre och mindre med varandra. Till slut kände man att nej, ska jag kunna gå vidare måste jag ta beslutet att jag måste säga upp kontakten. Det föll väl naturligt, det var inget som vi egentligen pratade om utan det bara blev.

Annons