TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Så träffade Lena Endre sin make Martin Wickström

13 jan, 2021 
Lena Endre och maken Martin Wickström
Lena Endre träffade sin livs kärlek Martin Wickström för sex år sedan.
Frågan är, hur träffades de och hur är deras relation?
Annons
Så träffades Lena Endre och Martin Wickström: "Skitfulla"Brand logo
Så träffades Lena Endre och Martin Wickström: "Skitfulla"

Folkkära skådespelerskan Lena Endre, 65, gifte sig år 2016 med nya kärleken Martin Wickström, 63. Det blev ett lyxigt bröllop i Cannes på den Franska rivieran.

Innan relationen med Martin hade Lena en relation med Richard Hobert som hon även var gift med. Skilsmässan ägde rum 2011, men Lena kom på fötter hyfsat snabbt och träffade målaren och skulptören Martin år 2014.

Lena Endre och Martin Wickström på röda mattan
Lena Endre och Martin Wickström på röda mattan.

Hur träffades Lena Endre och Martin Wickström?

Lena Endre gästar det första avsnittet av sjunde säsongen av Renées brygga på TV4. Och då passar Renée på att fråga Lena Endre om hur hon träffade Martin. Vilket leder till att skådespelerskan börjar fnissa och undra om man verkligen ska prata om det.

Annons

– Var det Tinder eller?, undrar Renée då.

– Nej gud, usch vad läbbigt. Nej det skulle jag aldrig våga göra fy fasen, konstaterar Lena Endre om appen och förklarar hur det gick till när paret träffades:

– Skitfulla en natt på Stureplan tionde januari halv tre. Vi var ute med lite andra kompisar och så råkade vi och så bara gick vi hem till mig. Och sedan dess har vi aldrig flyttat ifrån varann.

Lena Endres ord om relationen till maken

Så, hur får Lena och Martin den relativt nya relationen att hålla? Det finns en hemlighet och det är att de faktiskt inte bråkar, inte över huvudtaget.

– Vi tjafsar inte. Vi har inte bråkat en gång på sex år. Man tillåter varann mycket mer. Det är liksom inget ägande. Vi måste inte positionera oss, berättar Lena i programmet och poängterar även:

– Sen har vi inte småbarn.

Renées brygga sänds på onsdagar klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons