Peg Parneviks tystnad – efter Filip Lamprechts vinst i Let's dance

Peg Parnevik & Filip Lamprecht

I lördags stod det klart att Filip Lamprecht blev vinnaren av Let's dance 2021 och på sociala medier är det många som har hyllat honom och hans stora framsteg. Men någon som däremot har varit tyst är flickvännen Peg Parnevik.

Årets säsong av det folkkära programmet Let's dance är nu över och någon som har tagit det svenska folket med storm är modellen Filip Lamprecht. Tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal har han gjort stora framsteg på dansgolvet, och i lördags var det äntligen dags för final.

”JAG KAN INTE FATTA DETTA!! FINAL!!! Oändligt tack till alla ni som röstade på oss! Jag kan inte med ord förklara hur lycklig ni har gjort mig!!”, skrev Filip inför den stora kvällen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Lamprecht blev vinnaren av Let's dance

Filip uttryckte flera gånger hur chockad han var över att vara i final, och det var han inte heller ensam om att känna. Även Youtube-profilen Anis Don Demina tog sig hela vägen till sista programmet och när beskedet kom brast han ut i gråt.

Men efter en kväll med flera danser som imponerade på både juryn och tv-tittarna stod det tillslut klart att det var Filip som stod som den stora vinnaren, och på Instagram skrev han om den stora glädjen:

LÄS MER: Filips nya relation – efter uppbrottet från Graaf

”VÄCK MIG!!Det här är helt OVERKLIGT! Tack till er alla som har röstat på oss genom alla dessa veckor, ni har gett mig bland det bästa upplevelserna i mitt liv, och tack till ALLA involverade som gjorde den bäst! Kommer se tillbaka och minnas detta för evigt och ser samtidigt fram emot vad som komma skall! Ses snart!”

Peg Parneviks mystiska tystnad

Men det var inte bara Filip som blev glad över det slutgiltiga resultatet. På LED-skärmen kunde man även se mamma Kristin Kaspersen i glädjetårar och vännen Julius som firade hemma i tv-soffan. Men någon som däremot varit tyst efter Filips vinst i dansprogrammet är flickvännen Peg.

På hennes sociala medier har man nämligen inte kunnat läsa något om den stora kvällen, vilket är något som många har reagerat på.

Men när Filip gästade radioprogrammet Rix Morronzoo häromdagen kunde han trots det bekräfta att allt är bra mellan honom och Peg. Det var nämligen när de frågade om han ville säga något om sitt kärleksliv som han svarade:

– Vi mår bra. Peg mår bra.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om tuffa tiden med Peg Parnevik: ”Jobbigt att se”

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Pernilla Wahlgrens nya kille vara med i Wahlgrens värld

Senaste nytt