Peg Parnevik svarar på romansryktet med Tayler Ayers

Peg Parnevik och Taylor Ayers.

Det har varit väldigt tyst från Peg Parnevik och Filip Lamprecht den sista tiden. Däremot har Peg visat upp kompisen Tayler Ayers allt mer på sociala medier. Nu dementerar hon romansryktet mellan henne och kompisen.
Slå på ljud

Peg Parnevik, 25, blev känd för svenska folket i realityserien Parneviks. Nu har hon satsat helhjärtat på musiken samt så driver hon podcasten Pillowtalk med sin syster Penny Parnevik, 24.

Artisten är sedan några år tillbaka tillsammans med kändissonen Filip Lamprecht, 24. Filip medverkade i Let's dance 2021 och under tiden stormade det kring deras relation.

Peg har vid ett flertalet tillfällen pratat i podden att hon var besviken på dansprogrammet, då hon menar att TV4 ska ha skämtat på hennes bekostnad. Något som TV4 senare dementerade i ett uttalande.

Det gick såpas långt att Peg valde att ta en kort paus från Instagram då hon upplevde mycket hat på plattformen. I en intervju med P4 berättar Filip om Pegs tuffa tid under hans medverkan i programmet.

– Det har varit en extremt tuff period för henne, det är folk som valt att skriva och höra av sig till henne och skriva elaka saker. Det är extra svårt när jag valt att ställa upp på något som är fantastiskt roligt. Att det hamnar på henne... Jag är frustrerad och blir ledsen och man vill ju bara kunna ta den känslan ifrån henne, säger Filip Lamprecht.

Filip Lamprechts nya liv efter Let's dance 2021 – det gör han nu

Peg Parnevik om kompisen Tayler Ayers

Systarna Parneviks kompis från Florida, Tayler Ayers har dykt upp mer och mer på systrarnas sociala medier. För ett tag sedan droppade Peg också att de två har haft tycke för varandra för ett par år sedan.

– Jag och Tayler har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi connectar väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära, vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, berättade Peg.

Hon berättar också hur kompisarna fick upp kontakten igen när hon åkte tillbaka till USA under hösten 2020.

– Jag var i USA i en längre period i höstas och vi hade skrivit fram och tillbaka. Nu ses vi hela tiden och hörs hela tiden. Jag är så glad, han är verkligen en sådan person som jag pratar om allt med.

Hon fortsätter:

– Jag och Tayler vill flytta till LA en stund.

Många tidningar snappade upp Pegs ord om Tayler och i det senaste poddavsnittet av Pillowtalk berättar Peg att hon tycker att tidningarna har överdrivit henne och Taylers relation. I podden dementerar hon romansryktena och säger att de två aldrig ens har dejtat.

– Då har de plockat upp det som att att jag ville ha tillbaka Tayler fast vi aldrig ens har dejtat, säger Peg i podden.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks kärleksfulla ord till Tayler – sanningen om relationen

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht och Linn Hegdal syns ihop efter Let's dance 2021

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!