Peg Parneviks ord om ex-pojkvännen i egna podcasten

Peg Parnevik har de senaste veckorna varit öppen med att hon mått dåligt. Det har varit tufft sedan pojkvännen Filip Lamprecht startade sin resa i Let's dance 2021. Men nu bjuder hon på sig själv i egna podcasten Pillowtalk och säger några oväntade ord om ex-pojkvännen.

Peg Parnevik, 25, har levt sitt liv i rampljuset sedan hennes familj startade sin egen realityserie för flera år sedan. Parneviks gick i några säsonger där tittarna fick se syskonen Parnevik växa upp. Peg hade redan då en nära relation till sin syster Penny Parnevik som sedan startade podcasten Pillowtalk med. Systrarna har blivit hyllade för sin podd flera gånger och är inte blyga med att dela med sig av sitt privatliv.

Pegs pojkvän Filip Lamprecht, 24, är just nu en av finalisterna i Let's dance 2021. Det har minst sagt varit en turbulent tid för paret sedan Filip började resan i programmet. Peg har bland annat valt att pausa sociala medier för att sedan avfölja Filip på Instagram.

LÄS MER: Han pekas ut som Pernillas nya man
Avslöjar

Pegs tuffa tid med pojkvännen Filip

Efter ett romansrykte mellan Filip och danspartnern Linn Hegdal valde Peg dessutom att ryta ifrån rejält på sin Instagram-story – då det blev för mycket för artisten.

Men nu följer de varandra igen och Filip har tidigare sagt till Aftonbladet att de fortfarande är ett par. Ingenting har förändrats. Peg har därefter riktat en del kritik mot TV4 och produktionen bakom Let's dance.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, sa Peg i ett avsnitt av Pillowtalk.

I det senaste avsnittet av podcasten leker Peg och Penny en lek som går ut på att svara på lyssnarnas frågor till dem. Man får välja att svara på frågan eller att hoppa över den. Men den som svarar på minst frågor får bjuda den andra på en exklusiv middag.

Pegs oväntade ord om ex-pojkvännen

Under spelets gång får syskonen en ”Fuck, marry, kill”-fråga. Vilket innebär att de ska välja en person de skulle ligga med, en person de skulle gifta sig med och en person som de skulle döda. Och i det här fallet fick Peg och Penny sina ex-pojkvänner att välja på.

Penny tycker att frågan är för svår och lite jobbig, därför väljer hon att hoppa över att svara på den. Peg däremot väljer att svara.

– Fy vad svårt, säger hon först och Penny instämmer.

Men sen kommer hon på vad hon ska välja och säger:

– Jag skulle säga gifta mig med Dan, döda Kevin helt ärligt och ligga med Dylan, säger hon och fortsätter.

– Ja han var bra i sängen så, shoutout.

Vi tycker det är härligt att Peg fortfarande är sitt härliga jag och bjuder på sig själv efter att hon mått så dåligt. Heja dig Peg!

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Gunillas avslöjande om dejtingen

LÄS OCKSÅ: AVSLÖJAR Olivias okända koppling till Bianca