Peg Parneviks känslor inför att Mia och Jesper skulle få fler barn

Peg Parnevik, Mia och Jesper

Att växa upp med många syskon kan vara helt underbart men också desto fler syskonbråk.
Fråga bara Peg Parnevik, som har vuxit upp med de tre yngre syskonen Penny, Philippa och Phoenix.
Nu avslöjar artisten vad hon egentligen hade känt om hennes föräldrar Mia och Jesper Parnevik hade valt att skaffa fler barn.
Peg Parneviks nya flört är Jesper Niklasson
Slå på ljud

Peg Parnevik är dotter till radarparet Jesper och Mia Parnevik. Tillsammans med sina tre yngre syskon, Penny, Philippa och Phoenix, växte hon upp i strålkastarljuset. Tidigare har man kunnat följa kändisföräldrarna och deras fyra barn i den egna realityserie Parneviks och på senare år på samtliga familjemedlemmars sociala medier-kanaler, där de är väldigt bjussiga på att dela med sig av sin vardag.

Men, vad känner egentligen Peg Parnevik om att hennes föräldrar skulle skaffa fler barn i framtiden? I podcasten Gott snack avslöjar hon sina känslor för ett eventuellt syskon till.

Peg Parneviks uppbrott – oron för exet Filip Lamprecht

Peg är mer aktuell än någonsin med sitt nysläppta album, där texterna i låtarna bygger på det stormiga uppbrottet från ex-pojkvännen Filip Lamprecht. I sin och lillasystern Pennys podcast Pillowtalk har artisten varit öppen med sina känslor kring uppbrottet från kändissonen.

Hon berättade också för sina lyssnare om rädslan över vad hennes ex-pojkvän skulle tycka om låtarna, eftersom många av dem anspelar sig på just honom.

Men det visade sig att Peg var orolig i onödan. Filip var nämligen inte alls arg på Peg över låtarna, snarare var han positivt inställd. Peg förklarade i podcasten att Filip har sagt till henne att det var bland det bästa hon har producerat.

– ”Absolut att det inte var de roligaste omständigheterna varför de texterna blev till. Men det är 100 procent det bästa du gjort, låtarna är fantastiska, grattis”, berättade Peg att Filip Lamprecht sagt till henne om låtarna.

Peg Parnevik om att hennes föräldrar skulle skaffa fler barn

Peg är född 1995 och är den äldsta i syskonskaran Parnevik. Tillsammans med sina tre yngre syskon och föräldrarna har hon vuxit upp i Florida, USA.

Familjen har länge bott i det stora vita huset med blåa knutar som de kallade för Casa Mia, men tidigare i år bekräftades det att de har sålt huset. Detta eftersom alla barnen har flyttat hemifrån.

Nyligen gästade Peg Parnevik podcasten Gott snack med Fredrik Söderholm. Det var då hon avslöjade vad hon skulle känna om hennes föräldrar, Jesper och Mia, skulle skaffa ett till barn. Och det var en minst sagt bestämd Peg som svarade på frågan om att potentiellt få ytterligare ett till syskon.

– Det hoppas jag inte, det känns riktigt hemskt. Det skulle kunna gå men nej...

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Simon Lindström om varför det tog slut med Elvira Svensson

LÄS OCKSÅ: Det ska Liam “Liamoo” Cacatian nyfödda dotter heta

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play, Peg Parnevik/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN