Peg Parneviks hemliga flytt avslöjad – har lämnat Sverige helt

Peg Parnevik i svart kavaj.

Peg Parnevik har hintat om att lämna Sverige och flytta till Los Angeles sedan uppbrottet från exet Filip Lamprecht.
Därefter träffade stjärnan kärleken på nytt i svenska musikproducenten Jesper Nicklasson, så blir det någon flytt till USA?
I en ny intervju med tidningen Hälsoliv bekräftar hon att flyttlasset redan har gått!
1:13

Efter reklamen: Peg Parneviks nya flört är Jesper Niklasson

(1:13)

Slå på ljud

Idag är Peg Parnevik, 26, en folkkär popartist. Hon har blivit känd både som soloartist och som en av rösterna i popduon Gammal.

Men vägen in i rampljuset för Peg började med den stora familjen och realityserien Parneviks, som hade premiär på TV3 år 2015. I serien fick vi följa golfproffset Jesper Parnevik, 57, och hans fru Mia Parnevik, 54, och deras liv i det lyxiga huset i Florida, USA.

Peg, hennes föräldrar och hennes tre yngre syskon Penny Parnevik, 25, Philippa Parnevik, 22, och Pheonix Parnevik, 21, blev alla välkända ansikten för svenska folket. Men efter fyra säsonger fick det vara nog.

– Nu är vi klara. Parneviks is done. Det kanske blir andra program, men inget mer Parneviks, sade Mia till Hänt under Kristallengalan år 2018.

Exklusivt
Ullared-Morgans chockbesked: ”Jag har gjort mitt”

Peg Parnevik kärlekslycka med Jesper Nicklasson

Mycket har hänt sedan seriens sista avsnitt sändes på tv. I programmet fick tv-tittarna lära känna Pegs dåvarande pojkvän Filip Lamprecht, 25. Paret har sedan dess gått skilda vägar, något som tog väldigt hårt på Peg.

Under sommaren 2021 träffade hon kärleken på nytt efter uppbrottet från Filip. I en intervju med Aftonbladet berättade hon att kärleken till pojkvännen och musikproducenten Jesper Nicklasson, 24, verkligen slog ned som en blixt från klar himmel:

– Jättesjukt, jag trodde inte att jag skulle bli kär på så länge, jag tänkte ”hur blir man ens kär i någon igen efter ett sex år långt förhållande när man har bott ihop och blivit som en familj?”. Men så gick det på något sätt.

Fredrik Steen om flickvännen Mimmi – därför deltar hon inte i nya tv-projektet

Se klippet här!

Peg Parnevik har flyttat till LA med kärleken – nu avslöjar hon

Peg har varit bosatt i Sverige och gjort karriär efter realityserien Parneviks. För mindre än en månad sedan lade hon upp en bild på Instagram, föreställande henne själv och pojkvännen Jesper ute på Stockholms gator.

Sedan dess har hon geotaggat sina inlägg på sociala medier från Los Angeles. Har hon flyttat eller är hon på besök?

Efter att ha hintat om en flytt tillbaka till USA bekräftar Peg nu att hon gjort slag i saken och att flyttlasset från Sverige faktiskt har gått. Det framgår i en ny intervju med Hälsoliv.

Peg har bott i USA under stora delar av livet och har dessutom föräldrarna kvar i Florida. Om uppväxten och bandet till familjen säger hon så här till tidningen:

– Vi reste runt väldigt mycket och hade bara varandra att umgås med. Vi blev som allt för varandra! Som ett litet team.

Men kärlekslivet då? Nu när hon har återvänt till livet i USA. Jo, hon har hintat om att Jesper ska flytta med till LA.

– Jag vill turnera mer utanför Sverige, runt i Europa och i USA förstås. Men det var mer att jag tänkte att jag kanske vill bo lite mer i Los Angeles och skriva musik och jobba. Han har ju sitt eget liv, det är helt upp till honom om han vill följa med. Jag vill att han ska kunna göra det om han vill, sade Peg till Aftonbladet i en intervju.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Lotte Fernvall/Aftonbladet

SENASTE NYTT!